Sponsor wipt Mariska Hulscher uit Looking Good

Mariska HulscherTijdens het kerstdiner van Looking Good was Mariska Hulscher al ontslagen, alleen wist ze dat zelf nog niet. Het pijnlijke voorval kwam gisteravond in het ligt bij RTL Boulevard, waar de presentatrice (en sinds kort ook Boulevard-deskundige) openhartig vertelde dat de sponsor van het programma niet meer met haar in zee wilde. En dat hadden ze haar best wel in haar gezicht mogen zeggen, want Hulscher ‘is geen watje!’.
De sponsor wil de nadruk nog meer op mode leggen. Daarom moet Mariska sneuvelen, maar stylisten Maik de Boer en Mariëlle mogen blijven. Het lifestyle-programma wordt gesponsord door de Gezamenlijke Nederlandse Kappers en de Samenwerkende Modewinkels. Volgens RTL krijgt Mariska een ander programma.

Het is overigens niet de eerste keer dat een sponsor een presentator wipt. Onlangs moest Manuela Kemp het veld ruimen bij de Vrienden van Amstel omdat de biersponsor wilde verjongen. Amstel ging uiteindelijk in zee met de dertigers Daphne Bunskoek en Ellen ten Damme.

Zie ook:
- Ondertussen aan de Boulevard-desk: Mariska Hulscher
- Manuela Kemp niet langer vriend van Amstel
- Daphne Bunskoek terug naar de muziek met Vrienden van Amstel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>