RTL aast op Nederlandse beauty’s en nerds

Beauty en the nerdOok het tweede seizoen van Beauty & The Nerd doet het redelijk goed op RTL. Gisteren keken er 428.000 mensen, vanavond is de herhaling ervan te zien. Voor RTL genoeg reden om de succesvolle Amerikaanse serie naar Nederlandse maatstaven te vertalen. En daarvoor is de zender nu op zoek naar Hollandse schoonheden en geeks, meldt de Gooi- en Eemlander. De knappe meisjes brengen de nerds wat sociale vaardigheden mee, terwijl de geeks de kennis bijspijkeren van de beauty’s.

Nu val ik onder geen van beide categorieën, maar ik zou me wel twee keer bedenken voordat ik me opgaf. Want om jezelf nu als dom blondje of computer-nerd te profileren op nationale televisie, daar is heel wat lef voor nodig. Zal RTL het lukken genoeg kandidaten te vinden?

Zie ook:
- Beauty & The Nerd: Over iq en eq

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “RTL aast op Nederlandse beauty’s en nerds

  1. KOKSTRA

    En dan is het voor RTL ook nog eens te hopen dat het beter scoort dan de Nederlandse remake van Herken de homo, want dat was echt een mislukking.

      /   Reply  / 
  2. Pludefax

    Ach, weet je die Herman uit Idols nog? Die échte nerd? Die zie ik er wel voor aan… Wat kun je er eigenlijk mee winnen? Menig hersenloze schonen zullen waarschijnlijk ook wel vastbesloten zijn wel eens te laten zien dat blondjes echt niet dom te zijn.. om vervolgens compleet voor gek gezet te worden. Hihi. Je hebt van die mensen.

    Misschien moet ik Iris maar opgeven. Ja, dat lijkt me een goed idee.. En wat dacht je van Axel?

      /   Reply  / 
  3. Judy

    Iris en Axel? Moet ik die kennen?

    Ach ik vind beauty en de nerd wel lache eigenlijk!

      /   Reply  / 
  4. Pludefax

    Nee, dat waren onze buurjongetjes en meisjes in het verre verleden :-) . Ik weet nog goed hoe overbuurgjongen Axel met een hand daar benee voor het raam stond terwijl een vriendinnetje gewoon dr huiswerk maakte.. zucht. De herinneringen.

      /   Reply  / 
  5. Herman

    oooh, oxl!

      /   Reply  / 
  6. Pludefax

    *PSSSCCHT* *PSSSCCHT* “This boy is NOT sponsored by rexona”, ja.

      /   Reply  / 
  7. Judy

    got the message!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>