Jensen laat radiocarrière gaan voor presentatorschap

Robert JensenRobert Jensen zal niet meer terugkeren op de radio. In plaats daarvan richt hij zich op zijn dagelijkse talkshow Jensen! Dat meldt Evert Santegoeds in zijn programma Entertainment Live! Na het vertrek bij Yorin FM, dat werd gekocht door SBS, bleef Jensen bij RTL zitten. En nu wil hij zijn talkshow als ‘enfant terrible van RTL’, zoals hij zichzelf noemt, beter maken.
Daarbij valt te denken aan meer politieke gasten (onlangs schoof Rita
Verdonk al aan), meer sporters en meer gasten uit de actualiteit. Wordt
Jensen dan een soort Barend & Van Dorp? "Jensen is misschien een
Jan Mulder, maar Jan Paparazzi moet zijn eerste volzin nog uitspreken",
aldus Santegoeds.

Vroeger moest ik weinig hebben van Jensen! Maar het schreeuwerige is nu wel van het programma af, net als de platheid. Al zijn sommige grappen nog altijd beneden niveau. Feit is dat Jensen lekker op dreef is, sinds hij de dagelijkse regelmaat te pakken heeft. Het programma zou na de zomerstop wel eens verrassend sterk kunnen terugslaan.

Zie ook:
- Jensen krijgt vrijbaan van conculega’s Barend & Van Dorp
- Dagelijkse talkshow Jensen met rel ingeluid

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jensen laat radiocarrière gaan voor presentatorschap

  1. hooi

    het is ook wel leuk. Maar er zit zo enorm veel onzin in. Het breaking news is wel grappig, maar het kind van.. niet leuk. De kinderen die komen wel… maar dan gaat die 2 hoofden met elkaar mengen.. echt vet dom. Maar heeft al een paar internationale sterren op de rode bank gehad dus ja. Maar hij en jan paparazzi zouden een beter koppel moeten zijn, die elkaar aanvullen.

      /   Reply  / 
  2. tvmannetje

    Na een beroerd eerste seizoen, groeide Jensen! enorm tijdens zijn tweeede seizoen. Erg knap. Maar de laatste maanden is het weer slappe hap. Geen spannende gesprekken. Vaak oninteressante gasten. Komend seizoen zal hij echt de volgende stap moeten zetten, anders kan hij beter terug naar de radio.

      /   Reply  / 
  3. Sandra

    Ik vindt Jensen op de radio leuker presenteert dan op tv met zijn talkshow. Op tv zie je echt dat het ingestudeerde grappen zijn. En op de radio, was het echt lachen als ze wel eens grappen maken. En dan is het jammer,dat de radio show wegvalt. Want die vindt ik beter dan de tv show van hem.

      /   Reply  / 
  4. Vincent

    Ik vind de combinatie van Jensen met Jan Paparazzi juist echt super! Het is juist leuk dat die Jan zo tam is en bijna niks zegt… Ik lig elke dag weer gevouwen, echt n ge-wel-di-ge show hoor!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>