Hulschergate: Mariska gaat Boulevard aanpakken!

Mariska HulscherAlbert Verlinde zat zojuist waarschijnlijk sidderend op de bank. "Wat er in Boulevard is gebeurd, laat ik niet over mijn kant gaan en ik weet zeker dat iedereen dat begrijpt", aldus een boze Mariska Hulscher in de talkshow Pauw & Witteman. De presentatrice werd vorige week uitgemaakt voor hoer door Albert Verlinde, omdat ze eerst haar voorspoed aan de pers had verkocht om de media vervolgens als ‘mediamaffia’ te beschrijven toen ook haar tegenspoed werd gepubliceerd. "Ik wil een statement maken. Ik blijf niet op de bank zitten."
Hulscher baalt er van dat media alles maar klakkeloos aannemen. "Alleen uw programma heeft het netjes gecheckt: het magazine Jackie heeft helemaal niet onze bruiloft betaald! Er zijn alleen een fotograaf en een stylist meegeweest naar onze bruiloft", aldus Hulscher, die het verder prima vindt om gratis naar Disneyland Parijs te gaan vanwege haar bekende koppie. Dat zou een win-win-situatie opleveren voor Mariska zelf maar ook het attractiepark.

Pauw & Witteman wilden graag weten wat de stappen van Mariska betekenden. "Dat zou ik ook graag willen zeggen", aldus Mariska. "Het hoeven niet per se juridische stappen te zijn", vertelde ze nog. "Wie met modder gooit, verliest grond", liet ze zich door Confucius inspireren. Maar verder liet ze niets los.

Hulscher, van huis uit juriste, weet waarschijnlijk ook wel dat een juridisch proces geen enkele zin zou hebben. Ze zou een kort geding tegen Albert in elk geval niet winnen. Die is tot op heden niet teruggekomen op zijn uitspraak. Morgen in Boulevard ongetwijfeld het vervolg op Hulscher-gate!

Zie ook:
- Pauw & Witteman scoren Mariska Hulscher
- Wat doet RTL Boulevard met Mariska Hulscher?
- Net 5 herenigt rivales Daphne en Mariska

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>