Chantal Janzen volgt Irene van der Laar op

Nee, wees gerust, Chantal Janzen wordt geen lifestyle-deskundige bij RTL Boulevard. Maar de straks werkloze presentatrice (want Staatsloterij-show stopt na december) mag wel Let's Dance presenteren, een jaarlijkse Classic Dance wedstrijd. Vorig jaar praatte Irene van der Laar de dansjes aan elkaar, nadat ze eerder dat jaar tweede werd bij Dancing with the Stars. Irene geniet nog van haar zwangerschapsverlof en dus viel de onlogische keuze op Chantal. Onlogisch omdat zij nu niet bekend staat als een enorm danstalent. Uitzending op 16 en 23 december. Om alvast op te warmen voor de kersteditie van Dancing with the Stars.

Zie ook:
- Geen wapenstilstand tijdens kerst bij RTL en SBS
- Het enige dat Irene van der Laar nog doet, is dansen

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Chantal Janzen volgt Irene van der Laar op

  1. Mark

    “Onlogisch omdat zij nu niet bekend staat als een enorm danstalent.”

    Chantal heeft volgens haar bio op de Tarzan musical site les in klassieke dans, moderne dans en jazzdans gehad.

      /   Reply  / 
  2. Valerie

    Uhh degene die dit stukje geschreven heeft moet toch eens beter research doen. Het presenteren is niet het enige wat Chantal doet, en ik denk dat Chantal meer danservaring heeft dan Irene van der Laar. Het enige wat onlogisch is, is de schrijver van het stukje.

      /   Reply  / 
  3. Sophie

    Daarnaast heeft Chantal ook een theater/musical opleiding gedaan, waar ze ook moeten dansen… En werkloos kan je Chantal niet echt noemen. Naast het presenteren speelt ze ook dagelijks in Beauty and the Beast (vanaf april Tarzan) en ze is binnenkort te zien in 2 nieuwe films

      /   Reply  / 
  4. patrick

    Ze is zo en zo slecht in alles wat ze op tv doet , presenteren doet ze helemaal slecht
    Bij idols leek het wel of ze alles gewoon kinderlijk opnoemde van de autocue……
    Nee ze kan beter nog een paar lessen nemen…
    Zelfde geval met Briget Maasland is ook niks…

    Helaas is er weinig echt talent in nederland , wat we vroeger juist wel hadden….

      /   Reply  / 
  5. michel

    ja chantal kan inderdaad goed dansen ( dat staat verkeerd in je je stukjes) en zingen kan ze ook! maar wanneer houd ze toch eens op met presenteren want dat kan ze NIET!

      /   Reply  / 
  6. michel

    hey patrick!

    ook over bridget maasland ben ik het met je je eens echt wagelijk! hoe ze daar zit bij die late nigth op talpa! daar had cees samen met sopie hilbrand moeten zitten!

      /   Reply  / 
  7. Herman

    Oei, allemaal boze Chantal-fans. Let wel: ik schrijf niet dat Chantal niet kan dansen. Ik zeg alleen dat ze er niet bekend om staat. De meeste mensen kennen haar als musical-ster en presentatrice.

      /   Reply  / 
  8. patrick

    Het Blijkt maar weer eens , als je populair bent , en er is niemand anders
    Dat je dan snel een tv programma mag presenteren.
    Maar de meeste kunnen het niet , ik zit altijd met verbazing te kijken.
    Naar het geklungel van o.a : Chantal Jansen , bridget maasland,irene van de laar,Tooske(idols) en noem maar op!

    Nee geef mij maar een bijv. gouwe ouwe
    Mies Bouman die geloof ik tenminste als ze iets zegt.

    De meeste vrouwtjes worden op hun mooie snoet geselecteert voor de tv.

    Jammer , maar je heb er meer voor nodig dan een mooie snoet….

      /   Reply  / 
  9. Stacey

    Jullie hebben hier wel allemaal zo veel commentaar op Chantal, maar is het niet zo dat je commentaar op iemand kan hebben als je het zelf [bewezen] stukken beter doet, en jullie heb ik toch nog niet op tv gezien. Zie nog maar eens te komen, waar Chantal nu is, dat lukt je niet zonder een grote dosis Talent!

      /   Reply  / 
  10. patrick

    Ik help je hopen dat dat zo is…….
    Maar als ik chantal zie presenteren…..

    ze is op tv hoor , dus je kan het zelf toch ook wel zien?

    Ik ben ook niet op tv , maar als je op tv bent , doe het dan goed.

    Doe je dat niet , stop er dan aub mee.

    Gelukkig zijn er kijkcijfers…..

    Heb hier een tv aan de muur hangen van 5000 euries , maar kijk er helaas alleen maar dvd’s op…..

    Er is niet meer zoveel om naar te kijken….

    Neem nou de herhalingen , bijv Murder she wrote. (lol)

    Iedere keer als ze daar een band van “murder she wrote”" in de player doen lachen ze hun eigen helemaal krom daar in het “”mediapark”"

    Nee geef mij Paul de leeuw maar , die maakt tenminste nog een leuk programma….

    succes met kijken…

    en ga anders ns naar de pearle…..

      /   Reply  / 
  11. michel

    ik ben geen boze fan hoor maar iedereen mag toch zijn mening geven stacey! ik ben het deels met patrick eens dat sommige mensen teveel overschat worden op tv! chantal, bridget, irene vd laar, caroline tensen,winston gerschtanoviz, rennatte verbaan, martijn krabbe, carlo boszard (was bij telekids erg leuk maar nu vreselijk)ron boszard (hard nooit op tv gemoeten en is in het echt een vreselijk saai mens), hans kraai junior, tanja jess, jorinde mol, nada van nie,tooske hebben totaal geen talent voor presenteren of zijn gewoon echt nep! vind mies bouwman ook wel weer erg ver terug gegrepen hoor patrick! maar talenten zijn er nog zeker!

    paul de leeuw, mathijs van nieuwkerk, jeroen pauw, dapnhe bunskoek ( is in wat ze doet heel leuk moet ook niet aan een late nigth show beginnen), ivon jaspers, valerio zeno ( word een hele grote geloof me), mike starink ( krijg niet de kans maar kan meer dan belspelletjes), bart ettekoven ( leuk jong en snel maar krijgt van sbs niet de kans alleen bij het vierdaagse journaal), toine van peperstraten (krijgt niet de kans bij studio sport om te laten zien dat hij meer kan), robert ten brink, art rooiackers (peking expres presenteerd snel en duidelijk), chris zegers ( als je hem hoord vertellen krijg je toch meteen zin in vakantie), wendy van dijk (zat te lang bij de verkeerde zender met de verkeerde programma’s gaat nu goed komen denk ik), sopie hilbrand ( word een hele grote), ernst paul hasselbach (tevens goeie programma bedenker), linda de mol (toch wel de mies bouwman van deze tijd), dieuwertje blok (goeie intervieuwster maar krijgt de kans niet), bas westerweel (creatief programma maker maar bij de verkeerde omrop (link)), froukje jansen (zelfde omroep) en ga zomaar door! zat goeie en leuke mensen op tv dus! maar dit mijn mening maar hoor!

      /   Reply  / 
  12. Valerie

    Patrick als wij naar de Pearle moeten ga jij dan weer terug naar school? Misschien weer nederlands leren?

    En Herman, zeggen dat iemand geen talent is het daarom iets een onlogische keus is, is zeggen dat iemand niet kan dansen. Dat je nu weer zegt dat ze daar niet bekend om staat is weer een heel ander iets.

      /   Reply  / 
  13. patrick

    Valerie als je het op een forum niet kan winnen , val je dan altijd over een paar lettertjes??? das zo makkelijk weet je….

    Op ieder forum of weblog vindt je wel een paar van die wijzneusen die vinden dat je perfect nederlands moet schrijven op een forum dat na een paar dgn weer in cyberspace verdwijnt.

    of heet je misschien zwikkers van je achternaam?(lol)
    Het is nou eenmaal een zooitje in het medialand.

    De namen die Michel hierboven noemt ben ik het volledig mee eens, deze mensen kunnen er WEL wat van.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>