Gordon Ramsay tiran-af

Het klinkt paradoxaal: Gordon Ramsay die niet vloekt. Toch is dat een van zijn missies in de nieuwe serie The F Word. Hierin probeert Ramsay zijn liefde voor koken over te brengen op iedereen. Samen met een groep aspirant-koks gaat hij aan de slag in een restaurant. Wanneer de klanten het niet lekker vinden, hoeven ze niet te betalen. "Mijn reputatie staat op het spel", aldus Ramsay in de promo van RTL 5.

Maar niet alleen de personages op tv worden uitgedaagd, ook prikkelt hij de kijker door te vragen om met betere recepten te komen dan hij kent. En hij geeft zichzelf de opdracht om meer vrouwen in professionele keukens te krijgen. Kortom: veel missies in één programma. Maar de echte vraag is natuurlijk hoe gecharmeerd de kijker nog van Ramsay is wanneer hij zich niet als een tiran gedraagt.

The F Word, 21.00 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>