‘Coquille uit Den Bosch wint Mijn Tent is Top’

De bezoekers van Zappen hebben gesproken: Het Bossche restaurant Coquille wint vanavond Mijn Tent is Top. Ze kregen zo'n 58% van de stemmen tegen 42% op Doozo uit Leeuwarden. Daarmee zouden restaurant-eigenaren Sven en Geertje 300.000 euro winnen, genoeg om de komende jaren zorgeloos het restaurant te bestieren. Al vernam ik dat het al erg goed gaat in Den Bosch, de komende weken zouden ze zijn volgeboekt. Vanavond de ontknoping in een spannende finale.

Herman den Blijker begint de avond ergens middenin het land. Wanneer de winnaar bekend is, stapt hij in zijn helikopter op weg naar Leeuwarden of Den Bosch. Wat dat betreft hadden de finalisten niet ongelukkiger kunnen zijn; de afstand tussen beide restaurants is immens.

Voor de finale is ook een presentatieduo aangetrokken in de vorm van Fabiënne de Vries en Matthias Scholten (die ken je nog van Over de Roooie). En wanneer je Matthias dan toch van zolder haalt, had het wel een leuke knipoog geweest om Wendy van Dijk er naast te zetten.

Afijn, na de ontknoping gaat het Mijn Tent is Top-feestje op internet nog even door. En dan mag Herman den Blijker zich weer gaan richten op zijn nieuwe programma, Hermans Helden. Hopelijk volgend jaar weer een editie van Mijn Tent is Top.

Mijn Tent is Top (finale), 21.30 uur, RTL 5 – daarna webcast

Zie ook:
- Toptent Coquille wint Mijn Tent is Top
- Hoofdstad exit in Mijn Tent is Top
- Laatste exit Mijn Tent is Top al verklapt op website?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Coquille uit Den Bosch wint Mijn Tent is Top’

  1. Seijejan

    Dachten jullie dat echt?
    Het wordt DOOZO!
    DOOZO,DOOZO,DOOZO,DOOZO!
    Waarom? Omdat Friesland ook wel eens op handen gedragen mag worden…

      /   Reply  / 
  2. bart

    Het was toch een limousine en niet een helikopter?

      /   Reply  / 
  3. Tv Time

    Mattias Scholten heeft meer dingen gedaan. (alemaal geflopt maar toch) te noemen: ‘Wie heeft de langste’: dagelijkse quiz. ‘bobo’s in de busch: Ceeberty-serie en hij is directeur produtie bij RTL (geweest)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>