RTL laat Floortje Dessing gaan

Het seizoen van de televisietransfers is weer aangebroken. Vandaag maakt Floortje Dessing bekend haar werkgever RTL te verruilen voor De Nieuwe Omroep ofwel LLink. Helemaal als een verrassing komt die overstap niet, want Floortje gaf al eerder aan te willen vertrekken bij RTL. Ze had echter nog een contract tot in 2008 en RTL leek haar aan dat papiertje te willen houden. De twee zijn er nu toch uitgekomen.

Zappen schreef begin april al dat Floortje Dessing zou stoppen met RTL Travel. Daarop verstuurde ze een mailtje dat het besluit nog niet helemaal zeker was. Enkele weken later vertelde ze aan Nieuwe Revu dat ze klaar was met RTL. "We gaan kijken of ik een jaar eerder weg mag bij RTL. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik ook andere, inhoudelijke, dingen wil gaan doen. Dat kan daar niet."

Toen al bleek de schoen iets te wringen. "Het zou jammer zijn als ik met slaande deuren de tent moet verlaten. Maar nu hou ik er over op. Hoe meer ik er over lul, hoe moeilijker ik daar weg kom."

Floortje zegt nu blij te zijn met haar switch. "Bij omroep LLiNK krijg ik de kans om programma’s te maken en te presenteren, waarbij duurzaamheid en een grotere maatschappelijke betrokkenheid een prominente rol spelen. Dat past goed bij mij als persoon en mijn idealen.”

Wat Floortjes vertrek voor Travel betekent, is niet duidelijk. Zij was toch het boegbeeld van dat programma. Chris Zegers, Daphne Bunskoek, Renate Verbaan en Roeland Fernhout zijn de andere presentatoren.

Zie ook:
- Miss Travel Floortje Dessing stopt mogelijk met RTL Travel
- Toekomst RTL Travel onzeker

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “RTL laat Floortje Dessing gaan

  1. Hans

    Nou zo houdt RTL echt niemand meer over, of is dat de tactiek voor het samengaan met Talpa?

      /   Reply  / 
  2. HIJ

    @ Hans
    RTL heeft zat sterren in huis die niks te doen hebben dat er nu 1 weg gaat is niet erg voor RTL.

      /   Reply  / 
  3. Rick

    Jammer dat Floortje vertrekt, maar er zijn idd genoeg sterren die RTL op de bank laat zitten, neem een Sylvana Simons, Froukje de Both of een Wendy van Dijk.. Vind 1 van deze drie ook wel een goede optie als 5e schakel in RTL Travel.. Vooral Froukje in bikini is een lust voor het oog..;)

      /   Reply  / 
  4. Jeffrey

    Travel is toch dood. Het feit dat het een lijstjesprogramma is geworden zegt toch genoeg mag ik hopen?

      /   Reply  / 
  5. Frans

    Oke, Floortje gaat naar Llink, nou en, daar gaat ze, naast een praatprogramma, vast en zeker ook weer een reisprogramma doen. ;-)

    Trouwens, Froukje doet het goed op de radio, maar ik hoef haar echt niet op tv te zien. Zo knap is ze nou ook weer niet. Wendy zou een goede keuze zijn geweest, maar dan 10 jaar geleden ofzo. Daphne zie ik toch echt liever.

      /   Reply  / 
  6. Rick

    Ik kijk graag naar Froukje!:P Nog steeds na al die jaren..;) Maar Daphne blijft inderdaad de mooiste en de leukste!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>