Irene Moors vreest thuiszitten na invasie Tien-sterren

RTL 4 bevond zich al geruime tijd in een luxepositie. De zender heeft zoveel sterren, dat het kan kiezen wie aan welke show wordt gekoppeld. Nu er een dozijn Tien-sterren staat te trappelen om toe te treden tot de familiezender, betekent dit dus nog meer thuiszitten voor de boegbeelden. In De Telegraaf geven een aantal bekendheden aan daarvoor niet te vrezen. Irene Moors is gewoon eerlijk en laat doorschemeren het niet leuk te vinden.

Irene: "Er zijn nog nooit zoveel presentatoren geweest. Feit is dat er meer programma’s zijn voor minder zendtijd. Dus elke hoop dat je er iets bij krijgt, is weg. Zeker geen grote shows. Die zijn allemaal vergeven."

Volgens de presentatrice speelt het probleem al langer. Recente nieuwkomers als Robert ten Brink en Wendy van Dijk kregen het niet zo druk bij RTL als aanvankelijk bij de overstap werd gezegd. Robert ten Brink zou bijvoorbeeld een grote nieuwe weekendshow gaan doen, maar is blijven steken op Weekend Miljonairs en Klasgenoten.

Irene: "Er is ook nog een Robert ten Brink en een Chazia Mourali. Zij zullen heus hun eigen programma’s wel blijven doen, maar je kunt stellen dat er verder geen ruimte meer is. Nieuwe projecten of nieuwe gezichten, vergeet het maar. De komende tijd moet ik er dus maar een hobby bijnemen."

Zie ook:
- De toekomst van de Talpa-boegbeelden
- RTL-Talpa is een feit. Sterfhuisconstructie vierde zender?

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Irene Moors vreest thuiszitten na invasie Tien-sterren

  1. Bart

    Als Irene maar op t.v. blijft.
    Het is echt een topwijf!!
    Life en Cooking is ook superleuk, dat moet blijven bestaan.

      /   Reply  / 
  2. Anoniem

    Iedereen moet natuurlijk niet vergeten dat er ook een extra zender bijkomt, en er op RTL5 ook wel wat meer gezichten bij kunnen. (Bridget of Gordon bijvoorbeeld)

      /   Reply  / 
  3. Rick

    Irene hoeft idd niet de dupe te worden van het falen van talpa/tien.
    Zij heeft loyaliteit getoond door bij rtl4 te blijven samen met Carlo. Dus ze verdient het niet minder te worden ingezet!

    Jack Spijkerman, Bridget Maasland & co kunnen me gestolen worden

      /   Reply  / 
  4. !#Michael#!

    Bridgit past perfect op RTL5, evenals wat andere jongere gezichten van de Tien-stal.

    Op RTL4 zullen mogenlijk alleen Jack en Linda aanschuiven. En de staf van De Wedstrijden zal deels op RTL4 en deels op RTL7 aan de slag moeten.

    Verder komt er een zender bij en word ‘The family of Stations’ compleet hergeprofileerd!

    Dus ik zou zeggen, Irene het komt allemaal goed! Verder hoorde ik de geruchten dat RTL Nederland buget verhogingen krijgt, aangezien de groep mee dingt naar eventuele miljoenen/miljarden oprbrengsten van succesvolle formats uit de creative units van John de Mol.

    Die man deed het eerder met Big Brother en Deal or NoDeal. En weet bijna alles (zelfs flops) te slijten aan het buiten land.

    Geen wurg contract meer voor RTL, maar een potentiele geldboom!

      /   Reply  / 
  5. Kokstra

    Ach zoveel anders dan L&C heeft Irene de afgelopen jaren toch ook niet gedaan, dus waarom maakt ze zich hier nu zo druk om?

      /   Reply  / 
  6. Simon

    @ Kokstra
    Idd. Ik zie dat ze de afgelopen 3 jaar maar 2 andere programma’s heeft gedaan: Waar een wil is en Er is zoveel meer. Het jaar daarvoor deed ze nog wel The Bachelor en De Carlo & Irene Show.

      /   Reply  / 
  7. Ramona

    Ik hoop ook écht wel dat Irene, maar ook Carlo hun programma’s die ze willen maken ook nog wel kunnen maken! Zij zijn trouw geweest aan RTL en hebben die overstap naar Tien niet gemaakt door te kiezen voor ‘t grote geld…

      /   Reply  / 
  8. Martijnjdd

    Met zoveel presentatoren hoeft Herman den Blijker ook geen 6 programma´s per seizoen te presenteren op RTL5.

      /   Reply  / 
  9. Maurits

    Beetje kinderachtig.. alsof zij echt iets nieuws wil.. Ze doet al jaren lang het zelfde, nooit zeurt ze nu opeens wel. Zonder carlo is irene niks

      /   Reply  / 
  10. TJ

    Mischien een praat programma op RTL met dagelijks RTL sterren die het presenteren?

      /   Reply  / 
  11. el/g

    ik dacht precies het zelfde als TJ: tussen 22.30 en 23.30 bijvoorbeeld… elke dag een ander duo die het presenteert..

      /   Reply  / 
  12. Gerda

    Irene is een tuthola zonder humor, weg ermee dus!

      /   Reply  / 
  13. Robert Donkers

    ja mensen we hebben nu tien dat RTL 8 wordt maar comedy central is ook van john de mol wordt dit dan RTL 9 of maakt john de mol daar Talpa 2 van want kijk maar goed rechts in het beeld van comedy central daar staat percies het zelfde rondje maar daar staat in plaats van 10 een 11 dus wat gaat daarmee gebeuren en als het al rtl9 wordt zetten we dan de mensen van 10 daar neer kunnen de mensen op RTL 4 gewoon hun werk blijven doen en oja rtl de goudenkooi gaat naar rtl 5 en dat moet een netter programma worden ja dan zit er maar 1 optie op en dat is wat endemol in belgie heeft gedaan daar werden 6 bewoners verwisseld in big brother huis dan moet dat ook maar met de goudenkooi gebeuren want anders verrandert er niks in de goudenkooi en dit hebben deelnemers aan zichzelf te danken en zet er maar mensen in die wel die kans waard zijn

      /   Reply  / 
  14. Peter

    Irene Moors vind ik wel een leuke presentatrice,
    ik vind alleen dat zij beter kinder programma`s en shows had kunnen presenteren dan programma`s voor volwassenen.
    Ik denk niet dat ze zich zorgen hoeft te maken maar je weet het bij rtl wel he sins dat rtl groot geworden is hebben ze ook kak gekregen want ze flikkeren makkelijk mensen er uit zonder pardon.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>