Moet Life & Cooking weer op zoek naar nieuwe kok?

Het rommelt bij Life & Cooking. Eerst was er de cryptische column van Irene Moors, waarin ze tussen de regels door de sponsor onder druk zette om toch vooral door te gaan met het kookprogramma. En nu zijn er de geruchten dat kok Vincent van Essen opstapt in het nieuwe seizoen. Vorige week meldde Shownieuws het al, waarop Moors zich er van afmaakte door te zeggen dat ze pas een week later zich ging bezig houden met het programma en nog van niets wist. Nu meldt ook Evert Santegoeds het vertrek van Van Essen, zich baserende op een vacature.

Vincent van Essen is pas twee seizoenen te zien in Life & Cooking. Hij volgde Rudolph van Veen op, die ook wel eens andere producten dan die van Unilever wilde gebruiken. Helaas liep zijn solo-carrière als tv-kok op niets uit. Over Van Essen deden meteen allerlei geruchten de ronde dat hij niet zou bevallen en dat er geen click zou zijn tussen hem en Carlo en Irene, iets wat telkens werd ontkracht door alledrie.

Evengoed heeft hij nu wel een gegronde reden om op te stappen. Van Essen heeft sinds april zijn eigen kookstudio in Bussum samen met zijn vriendin, iets waar enorm veel tijd in gaat zitten. En iets waar je juist in het weekend kan knallen. Dan helpt het niet dat je op zaterdag een repetitiediner maakt en op zondag live op tv kookt.

Het zou wel een probleem opleveren voor Carlo en Irene. Vincent werd toentertijd door het publiek gekozen na een soort auditieronde op televisie. Om dan nu al zo snel weer audities uit te schrijven… Wordt vervolgd.

Zie ook:
- Life & Cooking gaat door na de zomer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moet Life & Cooking weer op zoek naar nieuwe kok?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>