Beau teleurgesteld in kijkcijfers Deal or no Deal, RTL grijpt in

Beau van Erven Dorens zegt zijn draai nog niet te hebben gevonden bij RTL. De kijkcijfers van Deal or no Deal vallen hem tegen en ook de mogelijkheden tot het presenteren van andere programma's zijn niet optimaal. "Ja, het valt nog een beetje tegen", zegt hij bij Edwin Evers. De deejay merkt vervlgens op dat hij de eerste Talpa-ster bij RTL is die klaagt over de kijkcijfers. "Ja, ja, dat is wel opmerkelijk. Laat ik het politiek correct zeggen dat mensen het nog moeten vinden." Deal or no Deal verhuisde niet alleen van zender, maar ook van tijdstip.

Het programma is nu al om 19.00 uur te zien op RTL 5. Over enkele weken komt er 's avonds laat een herhaling op RTL 4 bij. De kijkcijfers hangen rond de 400.000 en dat is vaak minder dan bij Tien het geval was. Daarom zal RTL vanaf oktober Deal or no Deal weer rond de klok van 20 uur uitzenden. Daarmee vormt de spelshow wel weer een kijkcijferdief van GTST.

Beau zou graag meer presenteren, maar heeft vooralsnog alleen RTL Travel: Adrenaline toebedeeld gekregen. Ook hij merkt op dat RTL wel erg goed in zijn boegbeelden zit, en er dus weinig ruimte is. Op de vraag of hij weer bij RTL Boulevard aan de slag zou willen, antwoordt hij: "Ook daar staan ze rijendik te wachten. Ach, ik zou het soms wel willen doen voor de lol, maar niets structureels. Dat is een gepasseerd station."

Beau heeft nog wel een idee voor een nieuw programma. "Dan ga ik met Xander de Buisonjé proberen door te breken als schlagerzanger in Duitsland. We blonderen ons haar en komen twintig kilo aan en gaan daar dan Duitse schlagers zingen. Xander die kan echt zingen en ik natuurlijk niet. Dat lijkt me echt ongelooflijk geestig." Maar ook daarvoor schijnt geen ruimte te zijn. "Niemand wil eraan, er gebeurt momenteel heel weinig aan nieuwe programma's."

Kortom: Fons heeft er nog een zware kluif aan om al zijn boegbeelden tevreden te houden. Want een mooi salaris is een ding, je wilt je natuurlijk ook wel waar maken voor dat geld.

Zie ook:
- Deal or no Deal in vooravond RTL 5 en late avond RTL 4
- De thuiszitters van RTL
- RTL gaat boegbeelden afstoten

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Beau teleurgesteld in kijkcijfers Deal or no Deal, RTL grijpt in

  1. Kokstra

    Beau zal vast niet de enige bij RTL zijn die teleurgesteld is in de kijkcijfers van DOND, ookal zit er nu toch een heel lichte stijgende lijn in lijkt het. En dat programma met Xander klinkt eigenlijk leuker dan de meeste van de nieuwe programma’s bij RTL5…

      /   Reply  / 
  2. Sandra

    Van 1 Oktober is Deal or no deal weer om 19.55 uur te op RTL5, dat staat in de dagschema’s van RTL. Dus de 600.000 kijkers kunnen ze dan weer halen.

      /   Reply  / 
  3. Sandra

    Die is dan niet bijgewerkt, en de dagschema’s worden wel altijd bijgewerkt. Maar ik zal RTL eens mailen

      /   Reply  / 
  4. Sandra

    De dagschema’s van RTL5 zijn gisteren voor het laatste bijgewerkt, dus dat lijkt mijn vrij recent.

      /   Reply  / 
  5. michello

    Jeeezus nou zit ik hier een heeele lap tekst te typen en nu ben ik alles kwijt omdat er 1 “scheldwoord” (k*tprogramma, nou nou) in zat. Mag ik het dan misschien even corrigeren in mijn (verdwenen) tekst?? Wat een k*tsysteem hier joh, bekijk het lekker en pleeeur op met je pisloglinkie op GS, refolutser.

      /   Reply  / 
  6. Flippo

    De herhaling op RTL4 komt er niet, heb ik een tijdje geleden ook al eens opgemerkt…

      /   Reply  / 
  7. Harma Heddema

    Deal or no deal heb ik vele weken intens van genoten.
    Kijk naar Pieter en je weet waar je naar kijkt ;-)
    En vandaag (donderdag 25 okt.)even extra lang!
    Hij praat lekker en ziet er vreselijk lekker eruit(zucht)!!
    En nu is hij eruit (snik)
    Zulke types moeten er vaker in zitten maar helaas zijn ze zeldzaam.

    Lieve groet
    Harma
    uit Hoogezand

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>