Wendy van Dijk-weekend bij RTL 4

RTL 4 heeft het – zoals bekend – moeilijk. De zender herprofileert zich en de kijker weet dat nog lang niet altijd goed te waarderen. Dit weekend gaan er twee nieuwe shows van start die het tij moeten keren. Een grote druk op de schouders van Wendy van Dijk.

Want Heel Holland Helpt en Idols zijn de twee titels die dit najaar ongelofelijk goed moeten gaan scoren. In beide gevallen presenteert Wendy de shows.

RTL maakt er helemaal een Wendy-weekend van door haar vanavond te laten schitteren als gasthoofdredacteur van RTL Boulevard, waarin ze ongegeneerd promotie kan doen voor de twee nieuwe programma's. Twee uurtjes na Boulevard begint de eerste dan: Heel Holland Helpt.

De vergelijking met Hart in Aktie komt haar waarschijnlijk de neus uit, maar toch gaat deze in zekere mate op. In beide programma's schiet Wendy namelijk te hulp, zij het dit keer als een soort bemiddelaar. Wendy geeft 1000 euro aan een heleboel mensen die daar iets goeds mee moeten doen. Dat kan zijn voor een groot project, maar ook voor een individu. Het staat de mensen vrij om die 1000 euro meteen te 'verbrassen' of dat ze het eerst proberen te vermeerderen. Doel is natuurlijk om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken.

Heel Holland Helpt zal zodoende wel een programma met een lach en een traan worden. Wendy kennende is het haar op het lijf geschreven en ook de programmering is prachtig: vrijdagavond primetime. Wendy heeft ook nog eens het geluk dat er niets soortgelijks tegenover staat geprogrammeerd. Zal het dan een kijkcijfersucces blijken?

Wendy: Heel Holland Helpt, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- RTL lijkt eigen Hart in Aktie voor Wendy te maken
- RTL-topman: Er heerst geen paniek ofzo
- Anita Witzier moet weer opdraven op Televizier-gala

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Wendy van Dijk-weekend bij RTL 4

  1. Hamburgerfan

    Heel Holland helpt lijkt mij een leuk programma maar ik ga het niet kijken. Ik ben dol op So you wannabe a popstar. En als dat is afgelopen begint sterren dansen op het ijs. Hopelijk wordt het programma op rtl gemist gezet. dan kijk ik het dan rustig terug.

      /   Reply  / 
  2. Redactie

    Het is wel handig maar of het ook echt helpt?

      /   Reply  / 
  3. Valpa

    Vrijdag is voor mij een BNN-avondje

      /   Reply  / 
  4. Dingetje

    Overkill.
    Heel Holland helpt. Dan hoef ik dus niet te helpen, want ik ben Nederlander.

      /   Reply  / 
  5. Singeltje

    Slechte show met Wendy in RTL Boulevard. Ik vondt het een beetje téveel Wendy

      /   Reply  / 
  6. Sophie

    Zo fris en vernieuwend Wendy een paar jaar geleden was, met als hoogtepunt haar enorme liefdesverdriet, zo vervelend vind ik haar nu. Dat enthousiasme van weleer is inmiddels aangeleerd en niet meer spontaan. Wendy is geen Carolien Tensen of Linda de Mol die vanwege hun persoonlijkheid altijd TV publiek zullen blijven boeien. En Wendy is zo mager………is ze ziek? Niet prettig om naar te kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>