Voetbalvrouwen: voor hem en voor haar

"Weet je wat zo leuk is aan Voetbalvrouwen?", vroeg mijn vrouwelijke collega me afgelopen week. "Het kijkt lekker weg als een soap en toch vinden de mannen het leuk omdat het over voetbal gaat." Kortom: zij ziet in Voetbalvrouwen het ideale avondje tv-kijken voor allebei. RTL 4 begint vanavond aan nieuwe afleveringen van de Talpa-serie.

Alsof RTL 4 aanvoelde dat Boer Zoekt Vrouw beestachtig veel kijkers zou trekken, programmeerde de zender de afgelopen weken herhalingen van misdaadserie Van Speijk. Nu de boeren hun geluk al dan niet hebben gevonden, is het tijd om de kijkers van Nederland 1 weer terug te winnen en wel met een nieuw seizoen van Voetbalvrouwen.

Op de zondagavond van Talpa/Tien wisten de vier vrouwen bijna een miljoen kijkers aan zich te binden. Tot op heden hebben de Talpa-programma's bij RTL nog niet echt heel veel meer kijkers weten te trekken, maar mijn onderbuikgevoel zegt dat dit met Voetbalvrouwen wel gaat gebeuren. De eerste week zal 1,5 miljoen nog niet op de teller staan, maar op termijn zit dit er misschien wel in. We gaan het zien. Vanavond eerst een resumee van seizoen 1. Wel zo prettig voor de mensen die nieuw instappen.

Voetbalvrouwen: Story so Far, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Hard werken als voetbalvrouw
- Voetbalvrouwen worden Voetbalmadammekes

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Voetbalvrouwen: voor hem en voor haar

  1. Thomas2

    Ik denk dat Story so Far ongeveer 700.000 kijkers zal trekken (wegens Boer Zoekt Vrouw, anders zouden er wel hogere cijfers gehaald kunnen worden)

    Voor de reguliere afleveringen moeten het er wel zo’n 1.2/1.3 miljoen kijkers (of hoger) worden. Ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  2. Nadine

    Ik ben blij dat Solange ( nicolette van dam) nog meedoet. Dat is een topactrice

      /   Reply  / 
  3. el-g

    denk vanavond met samenvatting niet hoger dan 600.000 kijkers…. deze word echter donderdag na het 6de zintuig herhaald… en zal een hoop kijkers meelokken naar de nieuwe serie die wel meer dan miljoen kijkers aan zich weet te binden!

      /   Reply  / 
  4. //DESH\\

    Geweldige serie! Zouden ze eigenlijk een dagelijkse soap van moeten maken. Ik weet zeker dat het dan beter zal worden bekeken.

    Ik vind overgigens nog wel dat RTL de serie Samen een kans moet geven. Dat mis ik nog steeds!

      /   Reply  / 
  5. nietnodig

    Ja dat vind ik ook, Samen was een top serie en ik blijf dus ook nog steeds hopen dat het ooit weer terug keert.

      /   Reply  / 
  6. Valpa

    Voor alle liefhebbers die niet kunnen wachten de komende weken met de afleveringen van Voetbalvrouwen. De DVD-Box van Seizoen 2 is uitgelekt op internet. Zelf haal ik alle afleveringen van http://www.thc-torrents.org, maar andere sites en nieuwgroepen zullen ze ook wel hebben. Tip dus!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>