RTL schrapt weer woon-, klus- en tuinmagazines

Wie zich vandaag verheugd op een nieuwe aflevering van Woon- en Klusmagazine, Tuinmagazine of Autoxperience: slecht nieuws. De drie programma's zijn dit weekend niet te zien op de zenders van RTL. Het station heeft een conflict met producent Fan Interactive Media. Vorig weekend waren de shows opeens van zender gehaald, RTL sprak toen de hoop uit dat het eenmalig zou zijn. Maar vandaag gaan de programma's dus weer niet op zender.

Het gaat om een zakelijk conflict waar beide partijen niet te veel mededelingen over willen doen. Wel is bekend dat Fan op korte termijn met een digitaal kanaal komt waar de programma's ook te zien zullen zijn. Mogelijk ligt daar de oorsprong van de ruzie.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL schrapt weer woon-, klus- en tuinmagazines

  1. Brian

    Wel jammer voor fabienne, dan is ze helemaal niet mer op tv te zien, naar dat digitale kanaal kijkt toch niet veel. Ze zou een nieuw programma moeten gaan presenteren, ze is wel leuk!

    Gerucht gaat dat Ushi en van Dijk weer terug komt, was gister in Shownieuws!!

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Het digitale kanaal is start al op 31 Maart a.s. via Ziggo (= @Home, Multikabel en Casema) en via Delta kabel (Zeeland) en nog een kleine kabelmaatschappij. Verder denkt FAN TV dat men ook snel bij andere maatschappijen op de kabel komt.

    Heb zelf @home en hier schijnt FAN op kanaal 118 te komen. Ook voor Multikabel en Casema is dit nummer 118.

    Op de site fan.tv staat nu ook een bericht hierover.

    http://www.fan.tv/Digitaal/toontext.asp?id=22985

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>