RTL opent ook Kerststerrencircus

SBS 6 flirtte lange tijd met het idee van Circus met de Sterren, de Tros voerde het vorig jaar kerst daadwerkelijk uit en nu waagt ook RTL zich aan het programma. In december is er een Kerststerrencircus te zien bij RTL 4, onthult Evert Santegoeds in Shownieuws. De spreekstalmeesters zullen Linda de Mol en Wendy van Dijk zijn, die voor het eerst gaan samenwerken.

Volgens mij oogstte de Tros vorig jaar best veel succes met het Kerststerrencircus, mede door deelname van gezellige BN'ers als Nick & Simon en andere typische Tros-gezichten. Wel waren er toentertijd wat afhakers, mensen die de stunts toch de gevaarlijk vonden.

Het succes van de RTL-variant zal staan of vallen met de deelnemers. Wanneer er een b-garnituur als in Dancing on Ice opdraaft, hoef je bijna al niet meer in te schakelen. Je wilt ten slotte meeleven met gezichten die je kent, niet vage bekenden. Maar met Linda en Wendy als boegbeelden denk ik dat het ook wel goed komt met het kandidatenveld.

Zie ook:
- Waaghalzen en brekebeentjes in Kerstcircus Tros

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “RTL opent ook Kerststerrencircus

  1. Mart

    Laat alle rtl sterren maar weer opdraven. Ik vind dit echt waardeloos dat ze dit gaan doen.Maarja je kunt niet weer met The sound of music aan komen zetten.

      /   Reply  / 
  2. Chiel

    Tuurlijk wel! Mirna Goossen uit de promo halen, en die kan de buis voor het derde jaar weer op. Go RTL!

      /   Reply  / 
  3. PHX

    En daar is Mart weer, zeur zeur zeur over RTL….

      /   Reply  / 
  4. michel

    Mart heeft toch gelijk. De najaarsprogrammering van Rtl4 is als je ziet wat ze allemaal in huis hebben echt bedroevend slecht! Kijk op mediacourant reactie 14 hoe het ook kan. Misch kunnen jullie zelf ook nog met ideeen komen.

      /   Reply  / 
  5. Gewoon S

    Ik ben benieuwd.. samenwerking tussen Linda en Wendy moet me nog overtuigen! Ik ga het wel kijken, maar vind het toch jammer dat het weer iets ‘met de sterren’ is.

      /   Reply  / 
  6. Brian

    Had ik niet verwacht, maar ik verwacht dat RLT et wat chiquer zal aanpakken, wat ook al blijkt uit de keuze voor deze twee presentatrices.

    Verder vind ik heel slim van Erland dat hij voor het najaar neit te veel aanpast, omdat hij waarschijnlijk de kijkers nog meer naar SBS6 jaagt, die dan weer zo slim zijn veel dingen heel duidelijk een vaste avond en tijd te geven.

    Ik verwacht dat hij langzaamaan de programmering zal aanpassen, want uit dit schema ontbreken een aantal programma’s als de persiflageshow van Carlo en Irene en een nieuwe serie Ushi en van Dijk (nog een programma voor Wendy), deze programma’s zijn allebei bevestigd. Verder zal na de najaarspresentatie nog wel wat aangepast worden aan de programmering, anders heeft de presentatie weinig nut meer (wanneer is die presentatie??)

      /   Reply  / 
  7. Brian

    Daarnaast wordt de kerstperiode een goede tijd voor RTL, omdat dit programma sowieso wel zal scoren. Daarnaast heeft RTL All You need is love op kerstavond waarmee ze altijd grote successen boeken. Zou slim zijn als ze de komende oudejaarsavond weer strak gaan inplannen (vorig jaar scoorde vrij goed, maar kon naar mijn idee veel betere programma’s)

      /   Reply  / 
  8. vinn

    Ik denk dat Kerstcircus: Elize, Nikki, Beau, Jeroen van Koningsbrugge, Chazia, Sylvana wel mee doen.
    Ik denk dat Nikki en Elize het in hun contract hebben staan. En Beau en Jeroen het gewoon leuk vinden, en Chazia en Sylvana tog nog brood op de plak willen

      /   Reply  / 
  9. Roshana

    ALLE (KERST) CIRCUSSEN TRAINEN DIEREN d.m.v. FYSIEK GEWELD!
    Dieren worden in circussen ‘getraind’ met marteltuigen als stokken met haken, kettingen, zwepen, bamboe-, glasfiberstokjes, die opzettelijk gebruikt worden op de meest gevoelige delen huid! Oók electro-schock die ‘teasers’ worden genoemd en zelfs elektrische staven in de anus die ‘hotshots’ worden genoemd worden gebruikt op circus-Dieren!
    http://www.weeswaakzaam.nu/? p=2245

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>