Lies Visschedijk wordt de nieuwe Gooische Vrouw

Willemijn heeft de bomaanslag in Gooische Vrouwen niet overleefd, dat stond al vast want actrice Annet Malherbe keert niet terug in de serie. Wie gaat het gat dat Willemijn achter laat dan opvullen? Linda de Mol wilde er in RTL Boulevard alleen over kwijt dat er later een nieuw personage in de serie komt. Maar Albert Verlinde wist het al te vertellen: Lies Visschedijk wordt de nieuwe Gooische Vrouw.

De persdienst van RTL heeft vandaag per abuis (of met opzet?) een foto rondgestuurd met daarop vier Gooische Vrouwen. Volgens Albert Verlinde was het niet de bedoeling dat dié foto gepubliceerd zou worden. Na wat rondbellen wist Verlinde dinsdag in RTL Boulevard te vertellen dat Lies Visschedijk de nieuwe Gooische Vrouw wordt.

Visschedijk is al tien jaar van de toneelschool af en was te zien als Alice in de film 'Alles Is Liefde'. Haar personage in Gooische Vrouwen is nog niet in de eerste aflevering te zien, eerst moeten de drie andere vrouwen het verdriet verwerken van Willemijn die de bomaanslag niet zal overleven.

Zie ook:
- Gooische Vrouwen persfoto: Begrafenis

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Lies Visschedijk wordt de nieuwe Gooische Vrouw

  1. Ik..

    Deze Lies is ook de stem van Jimmy Neutron, de tekenfilm op Nickelodeon!

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Klopt! Dat was ik vergeten te vermelden, Lies is ook stemactrice!

      /   Reply  / 
  3. Gor

    Aah gelukkig komt er wel gewoon een 4e Gooische vrouw !
    Ben benieuwd wat voor iemand het is. Hoop wel dat het een echte echte gooische is

      /   Reply  / 
  4. Ricko

    Ik weet zo ff niet meer wie Alice is uit Alles Is Liefde. Is het soms de vrouw die voor het media station werkt en Sinterklaas moest zoeken in Amsterdam?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>