Bijna miljoen kijkers voor Wipeout

Het nieuwe RTL 5-programma Wipeout is prima uit de startblokken gekomen. Gisteren keken er 985 duizend mensen en dat is ongekend veel voor RTL 5. Hypnotiseur Peter Powers trok aansluitend nog eens 670 duizend kijkers, ook een fraaie score.

Beide programma’s gekeken en beide keren aangenaam verrast. Leuk amusement om naar te kijken, prima om het weekend mee af te sluiten.

De andere weekendtopper, Bananasplit, leverde marginaal in ten opzichte van vorige week. Frans Bauer trok 2.997.000 kijkers

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Bijna miljoen kijkers voor Wipeout

  1. elg

    Bauer heeft bijna niets ingeleverd! knap hoor!!! ben benieuwd hoeveel mensen volgende week naar de RTL5 programma’s kijken! en wat de herhaling van Wipe Out (zaterdag 19.00) gaat doen. Ook niet verkeerd tijdslot voor herhaling.

    Sbs leverd flink in! Wegmisbruikers zelfs onder de 700.000 kijkers!!!

      /   Reply  / 
    1. Mart

      en terecht, 10 weken is zat in een jaar lijkt mij zo maar doordat het lekker goedkoop is en er veel mensen kijken staat het er het hele jaar. Mooi dat het eindelijk eens een tik krijgt.

        /   Reply  / 
  2. Hans

    Ik heb het ook wel een keer gezien met Wegmisbruikers. Banana split is niet mijn ding, maar knap dat Bauer nog zoveel kijkers weet te trekken. Wipe Out was aardig, al zal moeten blijken hoe lang het leuk blijft. Volgende week maar weer eens kijken.

      /   Reply  / 
  3. Cynneke

    Ik vond Wipe Out tegenvallen. Op zich is het concept heel erg leuk, maar er werd zo weinig aandacht aan de parcours besteed. De helft van de deelnemers hebben we volgens mij niet eens hun stuk zien doen.

    En dat commentaar van Dennis Weening en Klaas van der Eerden. Vooral die laatste… wat een eikel is dat zeg!

    Ik denk dan ook dat ik volgende week afhaak….

      /   Reply  / 
  4. Brenda

    Ik vond Klaas juist heel grappig, dat is toch die cabaretier? Vond Wipeout érg leuk, horen/zien lachen doet lachen. En volgens mij wisten die kandidaten allemaal waarvoor ze zich hadden opgegeven :-) Ik zou zelf ook zó mee doen!

      /   Reply  / 
  5. Thies

    lastig hoor al die programma’s op zondagavond kijken of opnemen. als bananasplit niet leuk was, ging ik ff wipeout kijken, en het einde ervan gezien. daarna van de dvd (en lekker doorgespoeld) wegmisbruikers en (omdat-het-slecht-is-is-het-juist-zo-leuk-om-te-kijken-programma) Das je goed recht gekeken.

      /   Reply  / 
  6. Mart

    Heb toch voor wipeout en peter powers gekozen ipv bananasplit en mooi weer de leeuw maar heb er absoluut geen spijt van, 2 top programma’s. Ik blijf erbij dat wipeout perfect amusement was geweest voor rtl4 en moet zeggen dat ik peter powers eigenlijk nog leuker vond dan wipeout.

      /   Reply  / 
  7. Mart

    Op rtl4 makkelijk 1,5 miljoen denk ik, misschien gaan wipeout en bananasplit dan zelfs gelijkwaardig scoren, beide zo’n 2 miljoen.

      /   Reply  / 
  8. Mart

    off topic:
    Robert Pino krijgt na ‘de naakte waarheid’ nu zijn eigen programma bij rtl4 vanaf 7 mei is het te zien. Denk persoonlijk niet dat dit een hit gaat worden en dat rtl dus weer geld verspilt aan dit programma, of het moet geheel gesponsord worden maargoed meer dan 550.000 gemiddeld zal het niet halen. Geen goede zet voor de donderdagavond dan is de woensdag nog beter om eens wat uit te proberen.

      /   Reply  / 
  9. Tino

    Wipeout was echt leuk, echt droog commentaar van die twee op de achtergrond. En goed in beeld gebracht allemaal.

      /   Reply  / 
  10. Stoffel

    Wat een waardeloos commentaar bij Wipeout. Stelletje pubers bij elkaar. Meerdere keren op de BBC gekeken met Richard Hammond. Die weet wel wat humor is. Kunnen ze bij RTL nog heel wat van leren.

      /   Reply  / 
  11. Hans

    Ik zie meer vergelijkingen met Wipe Out uit de VS, Engeland en Australië. Daarbij wordt vergeten dat dit de eerste aflevering was, en dat ze in het buitenland al veel langer lopen. Ik vond het voor een eerste uitzending zeker niet slecht, maar uiteraard kan het nog een stuk beter.

      /   Reply  / 
  12. Grimlock

    Ik ga elke week kijken vond het wel lachen.

      /   Reply  / 
  13. katrien

    Vond het kijken wel leuk maar het commentaar vreselijk slecht, vooral die 2 mannen(hele slechte keuze en je kan ze rustig weglaten)

      /   Reply  / 
  14. Rob

    WipeOut is een tenenkrommend slecht programma met irritante presentatoren, had er veel meer van verwacht.

      /   Reply  / 
    1. Michel

      Rob je bent een flikker

        /   Reply  / 
  15. kevin

    waar kan je je opgeven?
    groeten kevin

      /   Reply  / 
  16. Wim

    Waar kan je je opgeven voor dit programma

      /   Reply  / 
  17. Sarah

    Ik kijk elke weerk ik vind het super leuk!!!!! Kiss

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>