RTL komt terug met 71° Noord

De Vlaams-Nederlandse samenwerking die 71° Noord heet, is bevallen. RTL heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van de ijzige overlevingstocht. Opnieuw zullen vijf bekende Nederlanders en Vlamingen afreizen naar het hoge Noorden om aldaar uit te maken wie de beste survivor is. Onder andere Fajah Lourens zal voor Nederland meedoen aan het programma.

Het eerste seizoen is dit voorjaar door RTL uitgezonden. Uiteindelijk was Xander de Buisonjé degene de eerste die de Noord-vlag wist te hijsen, en daarmee 71° Noord op zijn naam schreef. Ook Margje Teeuwen deed mee aan het programma, al zal ze daar misschien spijt van hebben. Ze kreeg een naar ongeluk en ontsnapte ternauwernood aan de dood.

Deelnemen aan 71° Noord is dus niet zonder risico's. De gage zal daar dan ook wel naar zijn. De tweede serie is in het voorjaar van 2009 te zien.

Zie ook:
- Xander de winnaar van 71° Noord 2008
- 71° Noord: Celebrity's in de sneeuw
- Bijna-dood-ervaring Margje Teeuwen in RTL-show 71° Noord
- Nieuwe RTL-show 71° Noord: kruising Robinson en Peking Express

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL komt terug met 71° Noord

  1. Mart

    Goed dat er een vervolg komt, erg goed programma, al was dat mede te danken aan de kandidaten die meededen.Hoop weer op een leuke groep.

      /   Reply  / 
  2. Nadja

    gaat Elco van der Geest met de Belgen of de Nederlanders mee doen ?

    Hij zou in ieder geval een perfecte kandidaat zijn !

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Oke leuk!! Vind ook wel leuk dat Fajah mee doet. Ik vind trouwens dat er geen bekende sporters mee mogen doen, die hadden duidelijk een voorsprong vlede seizoen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>