Wat is er mis tussen RTL en Gordon?

Gordon heeft weer eens ruzie, dit keer met zijn werkgever RTL. Er gaan allerlei wilde verhalen over de oorzaak van het geschil, Gordon zou overhoop liggen met zenderbaas Erland Galjaard. Maar Gordons manager Xenia Kasper wil hier niet over uitwijden, ze geeft alleen aan dat het een 'inhoudelijk meningsverschil' is. "We weten nog niet wat de gevolgen van het meningsverschil zijn", aldus Kasper.

Gordon maakt bij RTL Gillend Naar Huis en is een vervanger voor Albert
Verlinde bij RTL Boulevard. Bovendien krijgt hij nog een grote show dit
seizoen. Bij John de Mol maakt hij een pilot-uitzending van Pretty
Smart. Ook zijn er plannen voor Gillend naar Hollywood, een filmvariant van het reisprogramma. Hij heeft geen vast contract met RTL, maar wordt op projectbasis ingehuurd.

De ruzie kwam gisteravond laat aan het licht in SBS Shownieuws. De rubriek berichtte dat Gordon eigenlijk zijn nieuwe single Sugar Baby Love kwam zingen in Million Dollar Wedding, toen dat plotseling niet doorging. Er was al gerepeteerd, maar Gordon is woest de studio uitgelopen.

Het dus hoog speculatief wat de inzet van de ruzie is. Toch lijkt het me dat het RTL er alles aan gelegen is om de boel te sussen. Gordon mag dan zeer omstreden zijn, hij trekt wel veel kijkers voor RTL 4. Bovendien vond ik hem uiteindelijk een zeer waardevolle toevoeging in Idols. Met X Factor voor de boeg – de audities beginnen al in november – zou het goed zijn om de boel dan gesust te hebben.

Nu kennen we Gordon allemaal als een opvliegend persoontje die elke maand wel een keer ruzie heeft met iemand, dus misschien valt het allemaal wel mee. Wordt vervolgd.

Zie ook:
- 'Gordon in gesprek met Avro'
- Gordon en John de Mol gaan samen in de blondjes
- Gordon krijgt 'megagrote show' bij RTL

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Wat is er mis tussen RTL en Gordon?

  1. Mark

    Gordon trekt veel kijkers???

      /   Reply  / 
  2. richard

    o natuurlijk! Gerard ligt in de clinch en is laatste tijd veel in ut nieuws. gordon jaloers en moet ook weer hijsa maken uiteraard! suc6 JALOERSSS!

      /   Reply  / 
  3. Bram

    Opgeruimd staat netjes. RTL mag blij wezen.

      /   Reply  / 
  4. anoniem

    veel kijkers??

    Singing Bee is een grote flop, Idols scoorde minder dan ooit (mede door hem) en Gillend naar huis haalt de woensdag naar beneden, omdat het programma gewoon niet aansluit bij de andere programmas.

      /   Reply  / 
  5. ##Michel##

    Zou mooi zijn als Gordon voor SBS aan de slag ging. Dan kan hij de plek van Patty innemen bij ‘Wie Ben Ik?’ die oorspronkelijk voor hem bedoeld was.

      /   Reply  / 
  6. janneman

    die valse nicht heeft met iedereen ruzie toch?
    kijkcijfer anti-kanon. engert. brrr.

      /   Reply  / 
  7. Tommy

    Jouw vraag: Wat is er mis tussen RTL en Gordon?

    Allebij eigenwijs!!

      /   Reply  / 
  8. marco

    We kunnen ons beter afvragen wat er mis is met Gordon.
    Alles dus !!!

      /   Reply  / 
  9. gtst2007

    - Gordon krijgt weinig kijkers
    - Erland Gaijland mag oprotten (ik vind het niet normaal dat hij Charzia Mouralli, Wilbert Gieske?, Chris (Dorothea), enz heeft ontslagen)

      /   Reply  / 
  10. VroegeVogel

    Gordon??! Opgeruimd staat netjes, wat irriteer ik me toch zó ongelooflijk aan zijn grofgebekte ”humor” en doelloos gelach om alles.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>