3,5 miljoen kijkers zien Joran II

Peter R. de Vries scoort opnieuw behoorlijk met zijn uitzending over Joran van der Sloot. Gisteren keken er 3,464 miljoen mensen naar Misdaadverslaggever met de tweede Joran-uitzending. Opnieuw wist De Vries een infiltrant op Joran los te laten, opnieuw vertrouwde Joran allemaal pikante zaken toe.

Joran opereert momenteel vanuit Thailand en zit in de vrouwenhandel. Hij was van plan Thaise vrouwen naar Nederland te verschepen om in de prostitutie te gaan duiken. De vrouwen zouden hier niet van op de hoogte zijn.

Verder wilde Peter R. de Vries aantonen dat Joran de vorige keer wel degelijk de waarheid sprak. Verschillende deskundigen bekeken het ruwe materiaal van de eerste Joran-uitzending, waar in februari 7 miljoen mensen naar keken. Alle deskundigen zijn het er over eens dat Joran vrijwel op alle essentiële punten de waarheid vertelde.

De hele verdwijningszaak rondom Nathalee Holloway is nog altijd niet rechterlijk opgelost. Dus een derde Joran-uitzending zal slechts een kwestie van tijd zijn.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>