Veronica legt Johnny exclusief vast, samenwerking KRO van de baan

Johnny de Mol is de komende vier jaar exclusief bij Veronica te zien. Johnny is de zoveelste presentator die voor langere tijd wordt vastgelegd deze zomer door SBS Broadcasting, eerder hapten Gerard Joling, Tooske Ragas, Patty Brard en Beau van Erven Dorens al toe. Door het nieuwe contract is een eventuele samenwerking met de KRO van de baan. Johnny en de KRO keken of er een deal was te maken waarbij Johnny met een op te richten productiehuis een gegarandeerd afnamecontract kreeg. SBS-directeur Eric van Stade was niet te spreken over deze toenaderingspoging en laat dit nu blijken door Johnny exclusief vast te leggen.

In het najaar komt in elk geval Waar Is De Mol? terug, waarin hij op reis gaat met artiesten als Beau van Erven Dorens, Peter R. de Vries, Nicolette Kluijver en Frans Bauer. Programmaleider Alphons Martens is erg verheugd over de contractverlenging: “Veronica en Johnny zijn een perfecte combinatie. Johnny is jong, eerlijk, ambitieus, hij heeft humor maar beschikt ook over een goede dosis zelfspot en zelfrelativering. Dit is precies waar Veronica voor staat. Bovendien blijft Johnny zich ontwikkelen en verbeteren en dezelfde groei en ontwikkeling maakt Veronica ook door. Johnny past daarom als geen ander bij de zender en ik ben dan ook ontzettend blij dat hij de komende jaren weer mooie programma’s bij ons gaat maken.”

Ook Johnny kijkt uit naar de komende jaren bij Veronica: “Bij Veronica voel ik me helemaal thuis. Er is alle ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng en dat is voor mij erg belangrijk. Ik heb afgelopen voorjaar met veel plezier het programma Down met Johnny gemaakt en momenteel ben ik druk bezig met de opnames van Waar is de Mol? Met daarnaast ook nog een dramaserie in het verschiet ben ik als presentator én als acteur een gelukkig mens!”

Zie ook:
- Samenwerkingsplannen Johnny de Mol en KRO vallen slecht bij SBS
- Johnny de Mol bezig met oprichting eigen productiehuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>