Sonja Silva had toch genoeg moed voor auditie K2 Zoekt K3

“Ik denk niet dat ik een streepje voor heb door mijn bekendheid”, aldus Sonja Silva, die vandaag auditie deed voor het SBS-programma K2 Zoekt K3. En zo is het maar net, want ik denk dat iedereen denkt ‘B-ster zoekt weg terug in de schijnwerpers’. Sonja heeft dat zelf ook gedacht, want na haar aanvankelijke inschrijving trok ze zich terug, zodra ze hoorde dat de auditie openbaar was. “Maar zei mijn zoontje: ‘Als je het niet probeert, weet je nooit hoe ver je zou zijn gekomen’.” En dus stond Sonja vandaag op de stip, voor het oog van de camera’s van K2 Zoekt K3, SBS Shownieuws, RTL Boulevard en een handjevol Belgische media.

Zie ook:
- Marc Forno blijft in beeld bij SBS 6; jurylid K3-zoektocht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sonja Silva had toch genoeg moed voor auditie K2 Zoekt K3

  1. LEVI

    Toch goed van d;r :) xd

      /   Reply  / 
  2. bart

    ik heb dit nieuws nu al een paar keer terug zien komen en overal lijkt het half voorgekookt / door dezelfde persoon geschreven / niet passend tussen de andere berichten. loopt sonja zelf berichtjes rond te strooien ofzo?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>