Marleen breekt teen en verlaat So You Think You Can Dance

So You Think You Can Dance eist een tweede slachtoffer. Marleen heeft zaterdag bij de repetities haar teen gebroken en moet daardoor de RTL 5-wedstrijd verlaten. Ze is de tweede van de laatste 18 kandidaten die door een blessure aftaait, twee weken terug was het Lorenzo die in de eerste liveshow zijn kniebanden scheurde. Hij is toen vervangen door Remy, die afviel uit het bootcamp. Bij de derde liveshow vanavond moet duidelijk worden wie Marleen vervangt.

De productie en redactie krijgen het wel zwaar bij het maken van een keuze. Vorige week hadden ze een week de tijd om iemand alsnog tot de liveshows toe te laten, nu is er amper een dag. Bovendien moet die ingevlogen kandidaat ook in ijltempo een dans voorbereiden. Mogelijk wordt er daarom gekozen het gebrek vanavond op te vangen door iemand een dubbele dans te laten doen.

Ondertussen zijn de kijkcijfers van So You Think You Can Dance dik in orde. De liveshow wordt door ruim 600 duizend kijkers gezien en het uitslagmoment zit in de buurt van 750 duizend kijkers.

Zie ook:
- Remy vervangt Lorenzo in So You Think You Can Dance
- Lorenzo definitief uit So You Think You Can Dance
- Lorenzo geblesseerd tijdens So You Think You Can Dance (video)
- Eerste liveshow So You Think You Can Dance 2009

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Marleen breekt teen en verlaat So You Think You Can Dance

  1. Sjon van der Roggelkamp

    So You Think You Can Break A Toe?

      /   Reply  / 
  2. vinn

    BALEN!! Ik was zo blij dat Marleen als nog naar de top 18 mogt!! en dan u dit

    De top 14 bestaat vandaag eigenlijk uit een top 12: Saartje en Remy horen er natuurlijk niet tussen oorsprongelijk

      /   Reply  / 
  3. Pieter

    Wat is dit toch een fantastisch programma. Het zit zeer strak in elkaar en wordt wat mij betreft goed in beeld gebracht. Was ik tijdens de eerste week nog bang dat het een te lange show zou zijn, op dit moment werkt het perfect.
    Persoonlijk had ik niet zoveel tegen Elize als presentatrice (in tegenstelling tot de schrijver van dit blog geloof ik) en vind ik Dennis wat tegenvallen. De liveshows presenteert hij – moet je maar eens op letten – met z’n schouders ingezakt en half voorover gebogen. Hij mist wat mij betreft ook aansluiting bij het programma.

    Verder een ongelooflijk goede show en fijn om naar te kijken. Wat mij betreft de enige talentenjacht waar de kandidaten écht iets presteren. En wat is Jan Kooijman een verademing in jurerend Nederland. Straight to the point, verstand van zaken en hard als het moet maar enthousiast als het kan. Voor mij de ontdekking van het seizoen.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Boer Zoekt Vrouw stijgt naar 3,8 miljoen | Zappen

  5. Shanna

    Jammer voor Marleen, maar ik vond het niet zo goede danser. Ik ben wel super blij dat Saartje haar vervangen heeft! vond het zo jammer dat Saartje er uit moest.

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Comeback Lorenzo in So You Think You Can Dance 2010 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>