Tonny & André eerste afvallers De Spaanse Droom?

De Spaanse Droom op Net 5 is een maand onderweg en vanavond is de eerste gedwongen exit. Het gaat tussen Tonny & André en Marco & Susanne. Aangezien het laatstgenoemde koppel veel beter Spaans spreekt, lijken zij het koppel te zijn dat doorgaat. Maar zoveel moet vanavond duidelijk worden, als ze een opdracht krijgen. Het koppel dat deze als beste volbrengt, mag nog even in Arcos de la Frontrera blijven.

Na vier afleveringen zit ik er in elk geval helemaal in. Heerlijk wegmijmeren bij dat prachtige Spaanse landschap, de taal en natuurlijk de bed & breakfast. Al lijkt dat laatste nog niet echt centraal te staan. Tot nu toe is er vooral gefocust op het dorpje en in hoeverre de koppels goed liggen en zich integreren. Die hele verbouwing krijg je weinig van mee als kijker.

Vanavond lijkt daar overigens een omslag in te komen. Al het geld is namelijk op terwijl ze nog niet eens halverwege zijn. Het vermoeden bestaat dat er bouwlui zijn die de boel besodemieteren. Aan hoofd financiën Wouter de schone taak dat op te helderen.

De Spaanse Droom, 20.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Kijktip: Heerlijk nazomeren met De Spaanse Droom bij Net 5
- Aangrijpende verhalen in Grenzeloos Verliefd (Kijktip!!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>