De Spaanse Droom: Lieve gooit kont tegen de krib

De Spaanse Droom is over de helft heen. Twee koppels moesten Arcos de la Frontera al verlaten en vanavond moet het derde koppel het veld ruimen. Vorige week bleek dat Uko & Lieve en Doris & Wouter in de gevarenzone zitten. Het consego kwam tot dat besluit, nadat de kandidaten onderling op elkaar mochten afgeven. Anoniem. De uitspraken die daar zijn gedaan, hebben heel wat kwaad bloed gezet. De stemming in het zonnige Arcos is tot onder het nulpunt gedaald.

Met name Lieve is pisnijdig. Zij en Uko werden de vorige keer nog veilig gesteld met de ‘virgen’ en zitten nu opeens op de schopstoel. Terwijl ze veel harder hebben gewerkt dan bijvoorbeeld Luc en Esther, die veel de straat op gaan om zich zichtbaar en geliefd te maken bij de dorpsbewoners. En dan hebben we het nog niet eens over de vaardigheid in de Spaanse taal…

Lieve dreigde vorige week nog met opstappen, maar daar zal deze week wel verandering in komen. In de preview was namelijk te zien dat er hulptroepen uit Nederland komen om de verbouwing af te krijgen. Want spoedig staan de eerste gasten op de stoep terwijl de bed & breakfast nu nog een bouwval is.

Welk stel er uiteindelijk afvalt? Doris & Wouter zijn erg geliefd bij de dorpsbewoners maar ik denk dat Uko & Lieve uiteindelijk meer kunnen bijdragen aan de verbouwing. Al zou ik weer niet aan moeten denken om in een bed & breakfast aan te komen en vervolgens Lieve als gastvrouw te hebben. Dan liever Doris & Wouter.

Voor het programma zou het in elk geval wel spannend zijn als deze harde klussers naar huis moeten. Dan wordt het realiseren van De Spaanse Droom voor de overgebleven koppels in elk geval nog zwaarder.

De Spaanse Droom, 2030 uur, Net 5

Zie ook:
- Luc & Esther geven Spaanse Droom op om zwangerschap
- Tonny & André eerste afvallers De Spaanse Droom?
- Kijktip: Heerlijk nazomeren met De Spaanse Droom bij Net 5

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “De Spaanse Droom: Lieve gooit kont tegen de krib

  1. Nicky

    Ik vind Dorris en Wouter leuker!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  2. Liaa

    Echt het meest stomste programma ooit…

      /   Reply  / 
  3. Jake

    Weg met die Dorris (hockeytrutje) en Wouter. Twee studentjes van het type “lekker meeliften op een ander”, weinig inspannen. Die Wouter denkt al helemaal dat hij het gemaakt heeft, met NUL aan maatschappelijke ervaring. Te aggressief mannetje.

      /   Reply  / 
  4. ineke kerstens

    wij hebben eerst gekeken naar de Italiaanse room en nu naar de Spaanse De Italiaanse beviel ons beter, omdat er minder competitie in zat en meer Bed en breakfast Jammer om de mensen zo tegen elkaar op te zetten. Wat mij verder stoort is dat het een totaal scheef beeld geeft van wat een echte Bed en Breakfast is. Je gaat niet voor die mensen koken en met ze borrelen De echtze B&B mensen komen slapen en genieten van een lekker ontbijtje. Je geeft ze toeristische tips, maar gaat geen uitstapjes met ze doen.
    Het hele idee van jullie vind ik erg leuk!Dus we bijven wel kijken hier in Zwitserland, waar wij wonen en zelf een Bed en Breakfast hebben.

    Succes verder
    Ineke Kerstens en Ydo Bakker http://www.ienlogies.ch
    Sättel CH

      /   Reply  / 
  5. brigitte

    ik vond Lieve verschrikkelijk, zoals zij vloekend tekeer ging, not lady like, dat het Consejo zo iets tolereert,
    Luc en Esther zijn veel beschaafder,

      /   Reply  / 
  6. Jake

    Luc en Esther beschaafder? Die zijn gewoon zo lui als een varken. Ik heb ze zich tijdens het klussen alleen maar zien vluchten. In het begin mocht ik ze wel, maar nu kots ik ze uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>