Internationale jury bij SBS-show Move Like Michael Jackson

In maart begint Move Like Michael Jackson, SBS’ zoektocht naar iemand die net zo kan dansen als Michael Jackson. Bij de voorjaarspresentatie van SBS is de jury bekendgemaakt en daarin weinig bekende koppen. Alleen Maurice Wijnen is een vertrouwd gezicht, die dus tijdens de liveshows van Popstars zitting heeft genomen in deze jury bij Move Like Michael Jackson. De Vlaamse zender VT4 levert styliste Lien Degol aan. De jury wordt gecompleteerd door Michaels choreograaf Lavelle Smith Jr en This Is It-casting director Mark Summers.

Samen met VT4-gezicht Véronique de Kock presenteert Gerard Joling het ultieme dansspektakel waaraan de familie Jackson exclusief haar medewerking verleent. Michaels broer Jermaine gaat op zoek naar de perfecte kandidaat die zijn waanzinnige dance-act tijdens het officiële memorial concert voor de in juni 2009 overleden popicoon mag tonen.

Ook is er een speciale rol voor Timor Steffens, die So You Think You Can Dance won en mee zou dansen bij de This Is It-concerten. Gedacht moet worden aan het coachen van de kandidaten.

Zie ook:
- RTL scoort met Michael Jackson-show, Nederland 1 lift mee op ijstijd
- SBS pas in maart met Michael Jackson-show
- Voorspelling: Dit gebeurt er in 2010 in Hilversum
- Michael Jackson-shows RTL en SBS allebei op zaterdag
- Hoofdprijs Move Like Michael Jackson is er toch nog

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Internationale jury bij SBS-show Move Like Michael Jackson

  1. Laatbloeier

    Zit Jermaine nu ineens niet meer in de jury? Of is dit bericht niet correct? Ik zou de afwezigheid van Jermaine wel vreemd vinden, ook omdat er nog geen zekerheid is over het tribute-concert in Londen. Op de site staat ‘Coming soon’.

      /   Reply  / 
    1. Pelis

      alleen bij de liveshows misschien

        /   Reply  / 
  2. Jejoen

    Ja, inderdaad alleen bij de liveshows want in Londen hebben ze dit ook gedaan & Jermaine Jackson zat toen in de jury dus waarschijnlijk hier ook?..

      /   Reply  / 
  3. PINHEAD

    Timor won SYTYCD niet dat was Ivan

      /   Reply  / 
  4. R'MJJacksonLove.

    ‘In maart begint Move Like Michael Jackson, SBS’ zoektocht naar iemand die net zo kan dansen als Michael Jackson ‘

    ????

    Niemand kan dansen net als Michael Jackson ! ;)
    Je kunt hem imiteren, maar NOOIT evenaren!

      /   Reply  / 
  5. Nick

    Belachelijke invulling van SBS trouwens de juryleden… Maurice Wijnen.. laat me niet lachen. Net als bij Popstars…enige fatsoenlijke jurylid is dan nog HenkJan…

      /   Reply  / 
  6. Robine

    Inderdaad Timor was 2de….!!!wel even goed vermelden….en sneu dat het is…maar timor was niet gekozen omdat hij goed kon dansen bij mj…maar om zijn uiterlijk! want hij was de eerste ronde bij de mj auditie niet eens door gekomen en had op het laast een call back!!! dit staat ook duidelijk vermeld op mj site en mj dvd…en daarnaast maar nog 1 ding recht te zetten…timor steffens is niet de enige nederlandse jongen die danser was van mj….shannon holtzappel is ook nederlands!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>