Bewijsmateriaal (?): Sittah = She-Mask (video)

Hoewel het maskeren van een kandidaat een herhaling van zetten is, heeft SBS 6 toch weer bereikt wat het wilde: heel veel gratis publiciteit voor De Nieuwe Uri Geller. De mysterieuse She-Mask overleefde vorige week opnieuw een ronde. Volgens de voice-over gaat er een bekende persoon schuil achter het maskertje. Aangezien we in Nederland maar een paar illusionistes kennen, valt de verdenking al snel op Sittah. Inmiddels staat er op YouTube een filmpje met bewijsmateriaal.

Bekijk het filmpje:

Ik moet je zeggen dat ik nog niet heel erg overtuigd ben aan de hand van dit bewijsmateriaal. Een truc is te koop en lang niet altijd exclusief. Verder meten de meeste illusionistes zich een heel gracieus en sierlijk voorkomen aan, dus ook dat loopje hoeft niet alleen aan Sittah toe te behoren. Het zou ook Mara kunnen zijn, bekend van de Kazannetjes. Die hebben sowieso een kort lijntje met SBS 6 na Groeten uit de Rimboe.

Toch zal ik niet ontkennen dat de gelijkenissen er zijn, zeker de bruine ogen. Misschien dat de komende tijd meer duidelijk wordt.

De Nieuwe Uri Geller, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- RTL 5 ontmaskert mentalisten De Nieuwe Uri Geller
- She-Mask maakt opwachting in De Nieuwe Uri Geller
- Kandidaten liveshows De Nieuwe Uri Geller bekend

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Bewijsmateriaal (?): Sittah = She-Mask (video)

  1. B.K.

    Je overdrijft wel een beetje Herman (net als SBS 6 zelf). Het boeit maar weinig mensen wie die She Mask is. In de media wordt er ook nauwelijks aandacht aan besteed. Vorig jaar was het leuk, omdat het iets nieuws was. Dit is weer achterhaald, precies hoe SBS is de laatste maanden. En als het Sittah zou zijn, wat dan nog? Al is het m’n overbuurman.

      /   Reply  / 
    1. negin

      nuno is de beste

        /   Reply  / 
  2. Ricardo

    Mijn eerste vermoeden was al toen ik She-Mask zag, dat het Sittah was. Dit jaar zijn de gemaskerde kandidaten wel snel te herkennen. The Joker is natuurlijk Andrew Melia & She-Mask is Sittah! Maar goed, je kan niet ontkennen dat beide ijzersterke acts hebben, en ik het vermakelijk vind om te kijken.

      /   Reply  / 
  3. anoniem!

    She-Mask is niet Sitah!
    Er gaat een BEKENDE achter het masker schuil, geen bekend persoon.
    She-Mask is namelijk niemand minder dan de vriendin van Vampier Vincent.

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Dat nieuwtje heb ik ook gehoord. Zou me niets verbazen. Bij SBS worden “heb ik allang al gezien” dingen tot in den treure herhaald en dat Uri gedoe blijft een apart kliekje waarin steeds dezelfde mensen in voorkomen. Dus bij haar onthulling, uiteraard op z’n Hayasiaans zal Vampier Vincent haar onthullen en zeggen dat ie Uri heeft beet genomen. Snap niet waarom al die mensen met vieze trucs doorblijven gaan. Of is dat onderdeel van de illusie?

        /   Reply  / 
  4. dom nieuws

    wat een zielige blog wordt dit. met dit NONNIEUWS. ga is wat anders doen herman.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Elke maand zo’n 250 berichten, die zullen niet iedereen allemaal aanspreken. Maar dan blijft er genoeg over dat je mogelijk wel interesseert. En anders hoef je niet langs te komen. Is ook nog een optie.

        /   Reply  / 
  5. De ECHTE kenner

    Hrman plaatst wat ie zelf interressant vind. de rest boeid niet.
    ik heb hier ook nog nooit iets gelezen over koffietijd of iets dergelijks de afgelopen tijd. en die handycam interviews kunnen ECHT niet. De lokale omroep van oudroggebrood is nog chiquer.

      /   Reply  / 
    1. Rick

      Het is ook een blog hierbij bepaalt de schrijver zelf wat hij wilt schrijven. Als je alles wilt weten ga dan naar een nieuwssite of koop een krant. Ik vind dit een interessant blog!

        /   Reply  / 
  6. David Zonderland

    Weten jullie dat Sittah een meisje ingewerkt heeft om ipv haar shows te doen? Zij heet Cindy en heeft al een keer een paar maanden in Duitsland opgetreden. Ik weet bijna zeker dat zij het is, want Sittah wil over ene tijdje stoppen en zou krijgt Cindy dus veel aandacht..

    Hier kan je er meer over lezen: http://www.telegraaf.nl/prive/4752533/__Illusioniste_Sittah_gekloond__.html

      /   Reply  / 
  7. hans

    t is hier net een bejaardenhuis,die kletsen ook zo,die zeidat die zy,o zei die dat,tis niet waar he?ja dat die,o jeetje zei die dat,
    nee toch,ja ja die zei dat,guttegut,zei die dat?ja die zei dat.

      /   Reply  / 
  8. hans

    het waren te wensen,
    dat alle mensen,
    hun eigen gebreken,
    eens beter bekeken,
    dan zouden ze het praten,
    over anderen wel laten.

      /   Reply  / 
  9. Tom

    Het zou redactioneel een hele foute keuze zijn. Sitah profileert zich nml als illustioniste, dus een goochelaar. Uri Geller en de mensen in zijn show profileren zich als mentalisten, niet als goochelaars maar als mentaal begaafden. Door Sitah deze rol te geven, geeft men redactioneel aan dat het om goocheltrucs gaat en dat is zeker niet de bedoeling van Uri geller en dit programma.
    Wat dat betreft slaat het programma wel vaker de plank mis. Ze tonen veel te veel trucs die duidelijk goocheltrucs zijn terwijl de trucs in het programma altijd het gevoel zouden moeten hebben van iets wat echt mogelijk zou kunnen zijn met mentale gaven.

      /   Reply  / 
  10. lisa

    laatst zag ik op haar hyves in het engels geschreven bij een ‘wie wat waar’ : voorbereiden op mijn prestaties van vanavond.
    het was op een vrijdag getypt.. best herkenbaar dus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>