Prins Zoekt Vrouw: prinsen treden uit anonimiteit

Eén van de leukste SBS-programma’s van dit moment vind ik Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw. Heel licht vermaak op de zaterdagavond, mooi gemaakt en onderhoudend om naar te kijken. Drie prinsen doen zich voor als ‘gewone’ mensen in een uitwisselingsproject met Nederland. Tijdens hun verblijf in Amsterdam hopen ze de liefde van hun leven tegen te komen. Die vervolgens valt voor de persoon zelf, niet de rijkdom en status van het prins-zijn. Maar vanavond vertellen Livio, Pita en Shiv wie ze werkelijk zijn.

Van de drie lijkt Pita van het eilandje Samoa het ‘t best voor elkaar te hebben. Hij heeft met twee vrouwen gedate die hij wel leuk vindt, eentje zelfs erg leuk. Het is een medewerkster uit een supermarkt – die overigens nog niet het hoofd op hol heeft laten brengen door de charmante Pita.

Waarom hij er dan het best voor staat? Omdat Shiv en Livio allebei nog niet verliefd zijn. Livio was weliswaar ondernemend en goodlooking, hij heeft alleen geen meisje ontmoet waar hij meer dan vriendschap voor voelde. En dan wordt het lastig iemand de liefde te verklaren.

Prins Shiv was juist uiterst verlegen en terughoudend. Hij schoof dat af op zijn Indiase cultuur en het feit dat hij als prins nooit actie hoefde te ondernemen. Met als gevolg dat hij als de dood was een blauwtje te lopen, zelfs in het verre Nederland. Ook Shiv heeft zodoende niemand ontmoet voor wie hij echt harder zou lopen.

Zoals gezegd: mooi programma. Een beetje zoals Groeten uit de Rimboe, maar dan wat intelligenter. En voor de kijker ook makkelijker om mee te leven met de ‘uitheemse’ prinsen. Ik denk alleen dat ze heel erg kort in Nederland verbleven waardoor een serieuze kans van slagen uiterst gering is. We gaan het meemaken.

Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw, 21.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Prins Livio (Coming to Holland) deed al mee aan 2 datingshows
- Prins Zoekt Vrouw; snufje Rimboe, beetje The Bachelor

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Prins Zoekt Vrouw: prinsen treden uit anonimiteit

  1. De ECHTE kenner

    Wat boeit mensen nou wat jij een leuk programma vind? Ga eens wat provisioneler met persberichten om man! Achterlijke is dit een proffesionele media-site?

      /   Reply  / 
    1. PINHEAD

      Ga je nou bij elk bericht commentaar geven over wat er zogenaamd fout is? Wat doe je hier dan? Anders begin je toch lekker zelf een media-site als je het zo goed weet!!

        /   Reply  / 
  2. Rob

    Ik vind het juist leuk als hij ergens wat aan toevoegd, sommige reactie kan je beter niet lezen Herman

      /   Reply  / 
  3. Frans

    Pfff….daarom is het juist een blog, niet alleen om puur nieuwsfeiten te melden! Herman, lekker doorgaan en niet luisteren naar figuren als De ECHTE…provisioneler, hahaha!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>