De Nieuwe Uri Geller: Doet She-Mask vanavond masker af?

Het kandidatenveld van De Nieuwe Uri Geller neemt in rap tempo af. Nog acht acts zijn in de race om de titel. Vorige week hoefde She-Mask niet op te treden, maar toch kwam ze met een tamme rat in haar handen het podium opgelopen met een speciale boodschap voor Patty Brard. De co-host zou een spraakmakende stunt staan te wachten, waarbij de She-Mask wel eens haar/zijn masker af zou kunnen doen.

Anders dan vorig jaar is er nu geen hele heksenketel ontstaan om de identiteit van de gemaskerde kandidaat. Dat was bij The Mask, waar uiteindelijk Hayashi achter schuil bleek te gaan, wel anders.

Maargoed, we kennen SBS inmiddels een beetje. Het zou heel goed kunnen dat de teaser van afgelopen vrijdag een loze aankondiging bleek en She-Mask toch het masker ophoudt. Wat dan wel weer een afknapper zou zijn. Temeer omdat we als kijker al een paar keer zijn teleurgesteld door groots aangekondigde stunts van Uri Geller die last-minute ook werden afgeblazen.

De Nieuwe Uri Geller, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Uri Geller blaast controversiële act af
- Uur van de waarheid voor De Nieuwe Uri Geller
- She-Mask maakt opwachting in De Nieuwe Uri Geller
- De Nieuwe Uri Geller 2010: The Joker en de magneetvrouw
- De Nieuwe Uri Geller: Is Andrew Melia The Joker?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De Nieuwe Uri Geller: Doet She-Mask vanavond masker af?

  1. Martijn

    Gister echt gelachen om Meneer Stooker bij Jensen. Kijk het ff terug als je wilt weten hoe de tekeningentruc werkt. Is eigenlijk zo simpel als wat :)

      /   Reply  / 
  2. Brt.

    Nou ik kijk lekker X factor, dit vind ik wel zo’n waardeloos programma

      /   Reply  / 
  3. Chiel

    Hoe KUN je deze neppe zooi kijken. Verschrikkelijke tv!

      /   Reply  / 
  4. Layka

    Pffff… hier word je toch doodmoe van? Dat hier nou serieus een bericht over moet verschijnen… Een beetje doorgewinterde tv-kijker weet wel dat dit weer één grote SBS-truc uit Tina’s goochelhoed is.

      /   Reply  / 
  5. essie

    Uri geller is zo’n onzin. Toen uri geller voor het eerst op tv was, was het wel leuk om te kijken. De tweede keer was het al wat minder leuk enzo. Maar de derde keer sloeg echt nergens op. En dat er helemaal audities werden gehouden enzo. T’is allemaal zo overdreven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>