Ook Albert Verlinde kondigt tv-vertrek aan

Na Gordon, Linda de Mol en Paul de Leeuw heeft ook Albert Verlinde een gewaagde uitspraak gedaan over zijn pensioenering. “Op mijn vijftigste wil ik dit dan ook niet meer hoeven doen. Nog drie jaar. Zoals het er nu uitziet, stop ik dan met mijn tv-werk”, aldus Verlinde in het AD. “Ik ben overtuigd dat ik zonder tv kan. Ik ben niet zo’n BN’er die het op vakantie in Parijs mist om bij de bakker herkend te worden. Wel zal ik de ontspanning missen die Boulevard me brengt. Het is gewoon hartstikke leuk zo’n programma te maken.”

De showbiz-deskundige heeft overigens ook een goed voornemen voor 2009: positiever zijn. Erland Galjaard liet maanden terug al aan Boulevard weten dat het allemaal niet zo zuur hoeft, Verlinde sluit zich daar nu bij aan. “Ik ben ervan overtuigd dat mensen in deze economische crisis behoefte hebben aan optimisme en niet aan poppetjes die elkaar het licht in de ogen niet gunnen.”

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ook Albert Verlinde kondigt tv-vertrek aan

  1. ##Michel##

    Herman, wat heeft Linda gezegd over pensionering? Heb ik iets gemist?

      /   Reply  / 
  2. Sandra

    Boeiend intervieuw. Beau kondigde ook zijn tv vertrek aan in de Telefraaf vorige week. Beau gaat nog 5 jaar door zoals hij het nu doet.

      /   Reply  / 
  3. Herman Roggeveen Auteur

    Linda wil stoppen rond haar 50ste met tv-werk, heeft ze ongeveer een jaar terug gezegd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>