Jack Spijkerman eerste gast in 5 Jaar Later

Pauw & Witteman zijn op vakantie, tijd voor de NPS om de tweede serie 5 Jaar Later er tegenaan te gooien. Jeroen Pauw interviewde vijf jaar terug personen waarvan hij verwachtte dat ze vijf jaar later ook nog volop in de aandacht zouden staan. Anno 2009 keert hij bij ze terug om ze te confronteren met de eigen uitspraken en te zien in hoeverre een en ander is uitgekomen. Jack Spijkerman mag het spits afbijten.

Jack Spijkerman in 2004, de koning bij de Vara met op zaterdag kijkcijfers die rond de 3 miljoen schommelden. Jack was de held van satirisch Nederland en had het goed voor elkaar. Om in 2005 zijn hele carrière de afgrond in te helpen door de overstap naar Talpa. Ten tijde van het interview vast een heet hangijzer, want toen was nog de grote vraag welke sterren zouden overstappen.

Inmiddels heeft Jack zijn carrière weer redelijk op de rails, maar wrang is het allemaal wel geweest. Het grootste verwijt dat hem is gemaakt, is dat de socialist een graaier zou zijn. Ik ben wel heel benieuwd hoe hij zich in dat eerste gesprek met Pauw heeft geprofileerd.

5 Jaar Later blijft een bijzonder sterk concept, heel goed dat dit nu terug is.

5 Jaar Later, 23.00 uur, NPS (NL1)

Zie ook:
- LOL! Jack Spijkerman in 5 Jaar Later
- Jan Smit in tweede serie 5 Jaar Later
- Een goed gesprek met Jeroen Pauw, 5 Jaar Later
- Interviewprogramma Jeroen Pauw: Vijf Jaar Later

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jack Spijkerman eerste gast in 5 Jaar Later

  1. Mart

    Dit vind ik nou een heerlijk programma om naar te kijken. Geweldig format en deze reeks ook een heleboel leuke gasten.ik zit er klaar voor!

      /   Reply  / 
  2. cecile

    Ik heb het geprobeerd Jack toen je naar Talpa ging Het waren die verrotte reclames tussendoor die de hele sfeer van Kopspijkers verpeste. Veel succes verder met het nieuwe programma,dat ik overigens op een rare manier nogal vrouwonvriendelijk vind uitpakken misschien kunnen jullie eens met die bril kijken?

      /   Reply  / 
  3. Ruben

    wie was die leuke jongen die achter jack spijkerman zat met het half lange haar

    mail me [email protected]

    x Ruben

      /   Reply  / 
  4. Ron de Weijze

    Ik vond het niet sportief om Jomanda geen verontschuldiging aan te bieden, dus toen ben ik weggezapt. Ik vind het trouwens helemaal fout om mensen die door hun rijkdom bekend en door hun bekendheid rijk zijn geworden, nog eens helemaal in het zonnetje te zetten. Als die dan ook nog eens anderen van inhaligheid gaan beschuldigen, gaat het gordijn dicht. Al die interviewprogramma’s zijn veel te veel feestjes van zelffelicitatie en zelfbediening geworden, schnabbels en babbels. Hoewel ik weet dat Jeroen oog heeft voor het verschijnsel (sinds zijn programma over Fortuyn) en waar de angel zit. Ik wens hem die vaak te vinden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>