Prins Livio (Coming to Holland) deed al mee aan 2 datingshows

Ook zo genoten van Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw gisteren op SBS 6? Mooi gemaakt programma hoor, maar ze hadden toch even moeten opletten bij het strikken van prins Livio uit Italië. Deze man staat namelijk beter bekend als Lorenzo, een rijke adellijke ondernemer wiens hobby het lijkt om mee te doen aan datingshows. Lorenzo vond de ware liefde al eens in The Bachelor: Rome, alleen hield die relatie slechts stand tot één week na uitzending.

Lorenzo had de smaak evengoed te pakken van het daten op televisie en wist zichzelf te verkopen in een nieuw programma: America’s Next Princess. Een ‘zoektocht naar de liefde’ met een knipoog, op zijn eigen voorwaarden.

Blijkbaar heeft ook dat niet de ware liefde opgeleverd, anders hadden we hem niet gezien in Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw. Overigens; Livio/Lorenzo is geen echte prins maar komt ‘slechts’ uit een familie van adel.

Beetje jammer dit. Ben benieuwd of die andere twee prinsen dan wel echt zijn wie ze beweren te zijn.

Bekijk trailer van America’s Next Prinsess:

Bekijk fragment van The Bachelor: Rome:

Zie ook:
- Prins Zoekt Vrouw; snufje Rimboe, beetje The Bachelor
- Maak kennis met de prinsen uit Coming to Holland (video)
- SBS maakt Boer Zoekt Vrouw met drie prinsen

41 Reacties // Reageer

41 thoughts on “Prins Livio (Coming to Holland) deed al mee aan 2 datingshows

  1. Joeir

    Zozo! Sterk stukje onderzoeksjournalistiek Herman! Dat haalt de magie rondom het programma inderdaad een beetje weg…

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Zo zie je maar weer… sbs belazert de boel gewoon. Het is niet eens een prins…

      /   Reply  / 
  3. maris

    prins of geen prins. die livio daar wil ik wel een beschuitje met aardbeien eten.!

      /   Reply  / 
  4. kees

    ECHT WEÉR SBS!

      /   Reply  / 
  5. Hannek

    Ik vond het wel een grappig programma. Alleen die Livio vond ik niet echt leuk, vooral omdat heel veel dingen voor hem niet nieuw waren. Ik vond vooral shiv wel leuk. Voor hem was het echt totaal anders dan hij gewend is en dat geeft een leuke kijk op dingen die voor ons heel normaal zijn, zoals een vrouw die hout koopt bij de gamma.

      /   Reply  / 
    1. kristel

      jammer dat je shiv leuk vond,als je je eens zou verdiepen in de onderdrukking van vrouwen in india hoop ik dat je dr anders over denkt..

        /   Reply  / 
      1. Iemand

        En als jij je nou eens zou verdiepen in het feit dat niemand het gejank van een mislukte feminist wil horen/lezen als reactie op een blog dat daar niets mee te maken heeft. Ga lekker naar marok.nl en lucht je hart over de onderdrukkign van vrouwtjes in burka’s oke? Daag!

          /   Reply  / 
        1. niemand

          Werd je vroeger gepest door je ouders want wat zei zij klopt toch wel degelijk

            /   Reply  / 
  6. Noah.

    Wel een lekker ding. :P

      /   Reply  / 
  7. ingrid

    lekkerding zeg

      /   Reply  / 
  8. ingrid

    lekkerding he

      /   Reply  / 
  9. Peter

    Onderzoeksjournalistiek? Google helpt daar niet altijd bij. America’s next princess is juist een persiflage op datingshows. Als Herman iets verder had gekeken, dan was hij erachter gekomen dat het om honden gaat ipv mensen. Goed kijken op http://www.americasnextprincess.com

    Dat Livio/Lorenzo ook aan de Bachelor heeft meegedaan, wat maakt dat uit voor Prins zoekt Vrouw? Niemand wordt bedonderd.

      /   Reply  / 
  10. Dario

    Ik begrijp dat Ingrid wel geinteresseerd is in rondneukende italiaanse nepprinsen? Helaas is het programma kennelijk afgelopen zomer al opgenomen, en is prins Geylneef waarschijnlijk alweer terug naar de VS waar hij zei te wonen.

      /   Reply  / 
  11. lisa

    hallo dit wist iedereen toch al. Ze lieten toch ook geen
    paleis ofso zien. lekker boeiend hij is leuk, en mensen vinden het programma leuk om naar te kijken. alles op tv is net how cares !!!!

      /   Reply  / 
  12. Estie

    ja wel echt lekker ding..!!!

      /   Reply  / 
  13. uhm...

    nou en eidereen had toch al kunnen weten dat hij niet echt de prins is iedereen weet namelijk wel dat je in Italie een president hebt en geen koning ofzo.
    maar daar gaat het toch ook niet om iedereen weet dat de dingen anders zijn gemaakt dan dat ze eigelijk zijn bij bijna elk programma maar anders is het vast een stuk minder leuk.

      /   Reply  / 
    1. marluda

      als je je verdiept in de geschiedenis van Italie, zul je lezen dat het tot halverwege de vorige eeuw wel degelijk een koninkrijk was!! Doet niks af aan het feit dat Livio/lorenzo geen afgezant is van dat koningshuis, maar enkel van adel is. Niks prins dus, maar evengoed wel een zeeeeer lekker ding

      Brengt mij op het punt dat het jammer is dat dit weer alleen in Amsterdam opgenomen is, en niet op verschillende plekken in Nederland. Net alsof alleen in Amsterdam leuke, lieve, mooie en aardige meiden wonen!!! (ja er klinkt lichte jaloezie in mijn woorden, want yum, ik zou hem wel eens uit willen proberen :D )

        /   Reply  / 
    2. FB

      Een prins hoeft niet perse de zoon van een koning te zijn, prins is ook een adelijke titel opzich.

        /   Reply  / 
      1. marluda

        I beg to differ with you… maar prins is wel degelijk de zoon van een koning. (of koningin)…

        Absoluut hij is van adel.. dus adelijk genoeg….. maar prins.. net ff nie…. boeit mij verder ook niet… adel of straatarm.. ik heb nog beschuit :D

          /   Reply  / 
  14. FB

    Mensen hij is wel echt een prins! Iedereen is tegenwoordig zo koortzichtog en ignorant! Prins is een adelijke titel op zich! Borghese is een prinselijke familie! Hij is dus wel echt een prins, Alleen niet de zoon van een Koning of andere monarch! Doe eerst eens research voordat je met woorden gaat gooien!

      /   Reply  / 
    1. marluda

      beschrijving van prins in de ‘van dale’ :
       prins de; m -en 1 koningszoon: vd ~ geen kwaad wetenatotaal onschuldig zijn; b) onwetendheid voorwenden 2 (in Ned) titel vd echtgenoot vd regerende koningin

      dus niks prins

        /   Reply  / 
  15. Gronings meisje

    Inderdaad jammer dat het alleen in amsterdam is opgenomen, en dat terwijl uit onderzoek is gebleken dat de mooiste studentes in Groningen leven. hihihihi.
    Fijn om in Groningen te wonen………..

      /   Reply  / 
  16. gaby

    maar die livio blijft een onwijs lekker ding!!

      /   Reply  / 
  17. marluda

    absoluut… blijft eeuwige zonde dat ie mij nooit ontmoet heeft :D

      /   Reply  / 
  18. Marianne

    Volgens mij ging het er nu juist om dat het niet uitmaakt of het wel of geen prinsen zijn. Ik vind het leuke mensen met gevoel voor humor. De manier waarop ze op onze cultuur reageren komt heel leuk en eerlijk over. Kun je nog eens nadenken over hoe anders wij tegen mensen zijn (veel geslotener dan we misschien denken).

    En over die Livio? Misschien is hij inderdaad wel op zoek, en ach, misschien vind hij hetook we leuk om op tv te komen. Nou en?

      /   Reply  / 
  19. PVVop1

    PVV!!

      /   Reply  / 
  20. noel

    prins livio is een bedrieger iedereen weet dat Rome geen prins heeft
    tipi’s sbs 6 kanker gedoe

      /   Reply  / 
  21. marluda

    goh noel… kom je met je eieren ook na pasen?? die discussie is allang geweest…. hij is wel van adel, maar officieel volgens de van dale is hij geen prins.. .so be it… boeit het jou?

      /   Reply  / 
    1. noel

      m8 ik je e-mail adres(msn) aub kunnen we chatten

        /   Reply  / 
      1. marluda

        zo… je bent wel direct is het niet?? nee mijn e-mail adres gooi ik niet zomaar open en bloot op internet…

          /   Reply  / 
        1. RJ

          denk niet dat hij problemen heeft met open en bloot hoor hahahaha

          Sorry… kon het niet laten…

          Oh en Noel, het land heet Italië, Rome is maar een stad. Bovendien was Italië tot 1946 een koninkrijk, met prinsen en de hele santenkraam.

            /   Reply  / 
  22. mel

    haha lachen zeg! Maar is wel een leuk programma en een leuke prins.

      /   Reply  / 
  23. marie-jeane

    ten eerste prins livio is geen pris het is alleen omdat een lid van de familie paus werd en daar door hebben zij een aantal tittels gekregen. en daarbij was de familie borghese op 1 na de rijkste familie schijnbaar had je er 4 familie die adelijk tittels hadden de eerste familie was barbarini,borghese,farnese,medici en deze familie (medici) die hadden ook buiten echtlijke kinderen (met een slaafnegerin) deze familie regeerde tot het eind tot zij vermoord werden deze familie had meer land en rijkdom dan borghese ooit had kunnen dromen. en regeerde eerder als the borghese schijnbaar is een hele conflict tussen deze familie geweest waardoor de borghese uit eindelijk aan hun macht kwam en hun naam over bijna heel italie heeft laten zeten om die van de medici te laten verdwijnen je heb nog een aantal gebouwen waar je de namen van deze vier familie terug kan vinden

      /   Reply  / 
  24. marie-jeane

    de laaste koning van italie was umberto de 2 hij heeft kinderen die zeker ook een titel dragen. zoek maar prins van italie en de vier beroemde pausenfamilie,s en je kan het ook terug vinden op nog meer weten gewoon naar de familie medici of de familie borghese of de familie barberini of de familie farnese zoeken dan kom je er zo achter

      /   Reply  / 
  25. Lisa

    Het is natuurlijk ook wel heel ongeloofwaardig als zo’n spetter als Lorenzo die notabene in New York woont en een titel heeft, geen vrouw zou kunnen vinden. De royals in Samoa heten Fonoti-Brown, dus niks prins Pita, en het stulpje van Shiv is gewoon een waanzinnig mooi hotel.
    Alles is dus fake, net zoals Groeten uit de rimboe, maar dat maakt het programma er niet minder leuk om.

      /   Reply  / 
  26. Neti

    Dat Livio al eerder zoiets deed – wat jammer voor Marie-Jeanne. Net als voor “de vriendin” van Shiv dat hij al getrouwd bleek te zijn. Dit geeft de serie wel een bijsmaak. Op tv zag de serie er erg leuk uit, maar achteraf krijg ik wel de indruk dat beide meiden er zijn ingeluisd.

      /   Reply  / 
  27. Neti

    Dat Livio al eerder zoiets deed – wat jammer voor Marie-Jeanne. Net als voor “de vriendin” van Shiv dat hij al getrouwd bleek te zijn. Dit geeft de serie wel een bijsmaak. Op tv zag de serie er erg leuk uit, maar achteraf krijg ik wel de indruk dat beide meiden er zijn ingeluisd.

      /   Reply  / 
  28. Lilian

    De hele serie is doorgestoken kaart. Ten eerste zijn de prinsen geen echte prinsen. Ten tweede woont Livio dus in de VS en Pita in Nieuw Zeeland. Al dat gestuntel met apparaten en dergelijke is dus geacteerd en de hele zaak is doorgestoken kaart. Twee van de drie leven in een moderne, westers georiënteerde samenleving en het zou me ook niet verbazen als deze twee in werkelijkheid niet in vrouwen geïntereseerd zijn. Ik vraag me af of de drie vrouwen werkelijk niet doorhadden dat ze met een bedrieger te maken hadden. Jammer dat tv-recensenten/journalisten niet even moeite doen om deze mensen te checken. Ik houd er niet van om belazerd te worden.

      /   Reply  / 
  29. C

    wat een kutprogramma dit..want als het een geen prins was, maar een dakloze..zou iedere vrouw zich genaaid voelen
    dan was het misleiding.
    maar nu het een prins is , mag jeje gewoon anders voordoen en dan is het ok
    wat een bullshit , hoe je het ook went of keert tis gewoon mensen(vrouwen) voorliegen.
    gaat dan alles om geld? nee , t gaat om zijn wie je bent
    maar ja, het zijn prinsen en dan moeten we het normaal vinden. bah….
    ik walg van dit soort programmas. mensen word wakker!!!!!liefde gaat niet om geld dus wil ik volgende keer een dakloze zien die vrouwtjes gaan’versieren’…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>