Eastwick, Kardashians en Rookie Blue nieuwe Net 5-series

Net 5 is ook in het nieuwe seizoen weer een seriezender. Naast vertrouwde titels als Grey’s Anatomy, Private Practice, Ugly Betty, Desperate Housewives, The Good Wife, Medium, Fringe en Cougar Town heeft de zender ook enkele nieuwe titels aangekocht. Het gaat om Eastwick, Rookie Blue en de realityserie The Kardashians (foto). Laatstgenoemde MTV-achtige serie zal in de vooravond van de zender worden geplaatst.

The Kardashians gaat over de gelijknamige familie. Zussen Kim (29), Khloé (25) en Kourtney (30) spelen de hoofdrol in hun eigen familiesoap. De drie diva’s uit Los Angeles hebben een veelbewogen liefdesleven en kennen enkel luxe en glamour.

Rookie Blue draait om vijf ‘groentjes’ die vers van de politieacademie komen. Eenmaal werkzaam in de praktijk, lopen de beginnende politieagenten tegen situaties aan waar ze lang niet altijd raad mee weten. Maar door steun van elkaar, wat hulp van de ‘oude rotten’ in het vak én passie voor het werk, leren ze stukje bij beetje wat ervoor nodig is om een goede agent te zijn. Daarnaast ontstaan er door de nauwe samenwerking de nodige romances op de werkvloer.

Promo:

Eastwick zorgt dit najaar voor een vleugje magie op NET 5. In deze serie staan drie vrouwen uit het plaatsje Eastwick centraal: kunstenares Roxie Torcoletti (Rebecca Romijn), verpleegster Kat Gardner (Jaime Ray Newman) en journaliste Joanna Frankel (Lindsay Price). Als ze alle drie tegelijk een wens doen bij de lokale fontein, raken hun levens onlosmakelijk met elkaar verbonden. Langzaam maar zeker komen ze erachter dat ze ieder over bijzondere krachten beschikken. Overigens is deze serie in Amerika inmiddels beëindigd wegens onvoldoende succes.

Promo:

Overigens verhuist de ‘zondagavond griezelavond’ met series als Medium, Supernatural, Fringe, The Vampire Diaries en The Ghost Whisperer naar de vrijdagavond. Net 5 wil op zondag eigen programma’s gaan uitzenden, waaronder Grenzeloos Verliefd en Alleen Nog een Man.

Zie ook:
- Alle berichten uit de najaarspresentatie van de SBS-zenders

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Eastwick, Kardashians en Rookie Blue nieuwe Net 5-series

  1. Tom

    Werd er op de nieuwjaarspresentatie gesproken over ‘Floor Faber’ en ‘Single’? Vond beiden heel leuk en hoop echt dat ze terugkomen.

      /   Reply  / 
  2. Lyon

    Leuk dat het eindelijk op de nederlandse televisie komt (kardashians) maar ik heb al alle afleveringen gekeken is echt een leuke reality soap .

    en de kardashians is een reality show van E! niet van mtv

      /   Reply  / 
  3. Lina

    Jezus..wat een kutseries!
    De Kardashiadans had beter op RTL 5 gemoeten! En Eastwick overigens ook, das toch ene kutserie die maar een paar afleveringen duurde!

    Rookie Blue lijkt me dan weer wel leuk..ook meer voor de dinsdag avond van RTL 5 of Veronica!

      /   Reply  / 
  4. Nick

    ja en supernatural gaat naar de zaterdagavond. Nee Net5 weet hun successen te behouden hoor.. NOT. Verknallen het elke keer weer.

      /   Reply  / 
  5. AJ

    Is het niet slecht dat SBS typische Veronica-series (Fringe, Rookie Blue) op Net5 zet alleen maar omdat het hoofdkarakter een vrouw is.

      /   Reply  / 
  6. Tim

    Heb een paar afleveringen van Rookie Blue gezien, en ik vind het echt veel meer bij Veronica, of RTL 5 passen…

      /   Reply  / 
  7. Piet

    De serie Rookie Blue wordt trouwens als eerste door 13th Street uitgezonden vanaf oktober 2010 en pas maanden erna door Net5.

      /   Reply  / 
  8. Amora

    Hee, ik vind t echt jammer dat the Kardashians er niet meer zijn! Ik keek er elke avond naar! Weet iemand wanneer ze weer terugkomen??? X,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>