SBS 6 in 2011 ook met ‘Help’-programma

SBS 6 komt begin 2011 met Help Mijn Kind Heeft een Zesde Zintuig, waarin Liesbeth van Dijk (bekend uit Het Zesde Zintuig van de KRO) optrekt met kinderen die hun paranormale gaven ontwikkelen. Hoewel de titel misschien iets sensationeel mag klinken, belooft de zender een integer programma waarin kinderen – en hun ouders – ook echt geholpen worden. Enkele programma’s van RTL, geproduceerd door Blue Circle, voeren ook de titel met ‘Help’ aan het begin, maar SBS verwacht geen problemen over zijn titel.

Toen Talpa twee jaar terug het programma Help Mijn Man Kan Niet Dansen maakte, werd ze daarover op de vingers getikt door Blue Circle. De producent vond de naam te veel op zijn programma’s lijken en uiteindelijk sneuvelde de toevoeging ‘Help’ voordat er ook maar een minuut was uitgezonden.

Een woordvoerder van SBS 6 meldt nu desgevraagd: “Wij hebben de url van dit programma zonder moeite vast kunnen leggen. Er heeft zich ook (nog) niemand gemeld met een klacht.”

Zie ook:
- SBS haalt paranormaal programma Liesbeth van Dijk binnen
- Liesbeth (Het Zesde Zintuig) met paranormale tv-show voor kinderen

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “SBS 6 in 2011 ook met ‘Help’-programma

  1. Rein

    wat origineel weer van SBS

      /   Reply  / 
  2. P@trick

    Wat een walgelijke zender wordt dat SBS, of zorry IS!!!

    Waarom wil ik als zender een regelrechte kopie worden van een andere zender? Ook hier sorry, dat is SBS al!

      /   Reply  / 
  3. Zo

    Sbs brengt u altijd de nieuwste en originele programma’s.

      /   Reply  / 
  4. L

    Haha de titel Help Mijn Kind Heeft een Zesde Zintuig, vat eigenlijk de hele donderdagavond samen van RTL4. (De Help-programma’s, Derek Ogilvie Babyfluisteraar en Het Zesde Zintuig)

      /   Reply  / 
  5. Edwin

    Even een heel serieuze vraag: is het niet mogelijk een commerciele tv-zender uit de lucht te halen en te verbieden nog verder uitzendingen te maken? Ik ken er wel een die dat zou moeten worden opgelegd!

      /   Reply  / 
  6. Sandra

    Ik vind dat het alle RTL zenders en SBS 6 ontbreekt aan fantasie. Het komt bij alle programma’s op neer wie de beste is, alleen waarin veranderd. Als ze nou niets origineels meer weten….zend dan een goeie film uit ofzo, ook programma’s als opsporing verzocht mogen wat mij betreft meer op TV komen, misdadigers mogen meer publiek bekend worden…..maar die talentenjachten ben ik nu wel zat na een jaar of 5 ofzo, het gaat me vervelen, dus ik kijk nog bijzonder weinig TV op dit ogenblik…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>