SBS 6 terug met De Afvallers XXL mèt eiwitdieet Dr. Frank

Het is januari en dus zijn duizenden mensen aan het afvallen geslagen. Een aantal van hen is al enige weken bezig, zij doen mee aan het SBS-programma De Afvallers XXL. De titel was een tijdje niet te zien, maar Marlayne Sahupala begint vanavond aan een nieuw seizoen. Ze wordt daarin geholpen door afvalgoeroe Dr. Frank van Berkum, bekend van zijn eiwitdieet.

In de eerste aflevering worden 72 mensen voorgesteld die nodig moeten afslanken. Hun huidige gewicht wordt gemeten en het streefgewicht wordt meteen bepaald. Het team van Dokter Frank – bestaande uit tientallen specialisten, diëtistes, bewegingsexperts en mentale begeleiders die over het hele land verspreid zijn- gaat met de kandidaten aan de slag. Later dit voorjaar is te zien hoe het de deelnemers vergaat.

Ook de mensen thuis kunnen hun goede voornemens voor 2011 waarmaken met behulp van het uitgebreide online platform dat bij het programma hoort en waar gratis tips, adviezen en recepten te vinden zijn. Alles om een verantwoorde levenswijze te bevorderen.

De Afvallers XXL, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- De Afvallers XXL: Sonja Bakker uit, Dr. Frank in
- SBS 6 brengt De Afvallers XXL terug op de buis in 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>