Dieetgoeroe moet Je Echte Leeftijd redden

Sonja BakkerIk sonjabakker, jij sonjabakkert en wij sonjabakkeren. Gisteren hebben wij gesonjabakkerd. Het zou een mooi scrabblewoord zijn, en wie weet komt het wel zo ver. Want dieetgoeroe Sonja Bakker is hard op weg net zo bekend te worden als Atkins of Montignac. SBS haakt daar heel slim op in, en heeft Bakker binnengehaald voor het programma Je Echte Leeftijd.
Een maandje terug werd bekend dat dit programma verhuisde van RTL naar SBS wat vele wenkbrauwen deed fronzen. RTL stoot het programma namelijk af omdat de kijkcijfers achterbleven bij de verwachting. SBS zag het als een mooie aanvulling op crossmediale programma’s als Stay or Go en Van Rommelzolder tot Droomhuis. ‘Moeten zij weten’, dacht ik nog.

Maar door Sonja Bakker binnen te halen, heeft SBS waarschijnlijk een heel slimme zet gedaan. Bakker staat aan de vooravond van landelijke bekendheid als diëtiste met een recept dat door velen als ‘wondermiddel’ wordt betiteld. Alleen sloeg nog geen enkel tv-programma toe, of hield Sonja natuurlijk de boot af.


"Ik beschouw Je echte leeftijd als een serieus informatief
programma op niveau, waaraan ik graag mijn bijdrage lever", zegt Bakker in De Telegraaf.

Vanaf dit najaar te zien.

Zie ook:
- SBS kaapt leeftijdonthuller bij RTL weg

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dieetgoeroe moet Je Echte Leeftijd redden

  1. Josha

    Volgens mij is die Sonja Bakker helemaal geen dietiste! Ze is ook nog eens zelf dik geweest en ook nog is ze extreem dun geweest. Hoezo jojo-en. En ik las van het Voedingscentrum dat ze ook nog dingen zegt die niet kloppen. Fijn als mensen daarvan wat moeten opsteken? Nu worden we helemaal in de war gebracht. Het is toch al zo moeilijk om te weten hoe je moet afvallen. Van elk dieet val je in het begin af en daarna wordt je weer net zo dik. Logisch wel dat SBS inhaakt op een boek wat goed verkocht wordt voor nu en een programma wil proberen te redden. Montignac was ook een hype en die was zelf ook dik geweest maar is wel met een hartaanval om het leven gekomen.

      /   Reply  / 
  2. Anti Sonja

    Kan iemand Sonja Bakker misschien eens goed aanpakken ??
    In de uitzending van Tros Zomeravondcafe zat ze één keer te liegen over het aantal calorieën dat iemand binnenkrijgt als ze haar dieet volgen en zat ze één keer onzin te vertellen over het aantal calorieen van een hamburger en Mc Nuggets van Mc Donald.
    Als je er geen verstand van hebt moet je je gewoon niet bemoeien met diëten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>