Veel kijkers actualiteiten door drama Alphen aan den Rijn

Het drama in Alphen aan den Rijn heeft veel kijkers getrokken naar de actualiteitenrubrieken. Even na tweeën kwamen er extra journaals op landelijke televisie. Vanaf kwart voor drie lopen de scores daarvan snel op. Om 18.00 uur zitten er bijna 1,6 miljoen mensen klaar voor het NOS Journaal, nog eens 475 duizend mensen kijken op dat moment naar RTL Nieuws. EénVandaag trekt 1,2 miljoen kijkers en het Acht Uur Journaal komt uit op 2,9 miljoen kijkers. Dat is de best bekeken uitzending van de dag.

RTL trekt om half acht 1,3 miljoen kijkers. Tijdens het eerste reclameblok van Ik Hou van Holland komt er een extra nieuwsuitzending van een paar minuten. Daar kijken 2 miljoen mensen naar. Het Late Nieuws rond middernacht is goed voor 634 duizend kijkers.

SBS 6 breekt op zijn programmering in met Hart van Nederland. De vroege editie is goed voor 548 duizend kijkers, een extra editie om 20.50 trekt 291 duizend kijkers en weer een uur later zitten er 359 duizend mensen voor de buis. De reguliere uitzending ‘s avonds laat is goed voor 887 duizend kijkers.

Op Nederland 2 scoort Nieuwsuur de meeste kijkers. Om 22.00 uur kijken er 1 miljoen mensen naar de uitzending die ook volledig in het teken staan van het drama in Alphen aan den Rijn.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Groeten Terug redt avond SBS 6 niet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veel kijkers actualiteiten door drama Alphen aan den Rijn

  1. Pingback: Kijkcijfers zaterdag: Groeten Terug redt avond SBS 6 niet | Zappen

  2. M Lindeboom

    Ongepast om te jubelen over en melding te maken van kijkcijfers!
    Door dat aan te dikken en bekend te maken, zet je andere achterlijken ook aan om zoiets te gaan doen. Weghalen dus!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>