Kijkcijfers zaterdag: Weer minder kijkers voor The Sing-Off

De gifbeker lijkt echt helemaal leeg te moeten voor SBS 6. Je zou verwachten dat met 418 duizend kijkers vorige week voor The Sing-Off het absolute dieptepunt is bereikt. Maar gisteren zaten er nog minder mensen voor de buis om dat zaterdagavondamusement te zien. The Sing-Off wist gisteren 397 duizend kijkers te boeien. Grote winnaar van de avond was opnieuw Linda de Mol op RTL 4, die 2,5 miljoen kijkers trok met Ik Hou van Holland en 1,6 miljoen met Iedereen Is Gek op Jack.

De scores liggen voor RTL 4 wel iets lager dan vorige week. De eerste aflevering van een nieuw seizoen Echt Waar!? kwam uit op 1,3 miljoen kijkers.

Op Nederland 1 was De Beste Zangers van Nederland het beoogde paradepaardje. De aflevering met Anita Meyer trok 823 duizend kijkers en dat zijn er 100 duizend meer dan vorige week. De 100ste aflevering van Ik Vertrek was aansluitend goed voor 1,1 miljoen kijkers.

Op Nederland 3 trok de sitcom Hallo K3 279 duizend kijkers, Kinderen voor Kinderen was goed voor 190 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,5 miljoen kijkers laatste X Campus
- Kijkcijfers zondag: Goede cijfers NL1 en SBS 6
- Kijkcijfers zaterdag: 2,7 miljoen kijkers Ik Hou van Holland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Weer minder kijkers voor The Sing-Off

  1. Topmodel

    Ai, nu is het echt pijnlijk. Jammer, want het format is best leuk, de opening vond ik weer te gek, maar daarna weg gezapt. Jammer dat niemand de kandidaten kent (nadeel vh groepselement), niet live is en niets aparts wordt gedaan (zingen met een bn-er ofzo, kan je tenminste leunen op diens populariteit). heb gisteren gelachen met yo en kel.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    offtopic:
    Help, Mijn man is ridder!
    Nederland: vrijdag 11 maart 2011

    Paul Groot en Owen Schumacher maken een TV-special over de musical Monty Python’s Spamalot, waarin zij zelf vanaf 12 april in vijf grote theaters te zien zijn. Het eenmalige programma heet Help, mijn man is ridder! en wordt uitgezonden op zaterdag 9 april, om 23.10 uur, bij RTL4. Voor Help, mijn man is ridder! werden de castleden Johnny Kraaijkamp jr, Linda Wagenmakers, Pepijn Gunneweg, Paul Groot en Owen Schumacher vanaf de eerste dag gevolgd in het repetitieproces. Daarnaast zijn er opnamen achter de schermen van Spamalot, een interview met Eric Idle en fragmenten uit de oorspronkelijke film. Verder is er ook een aantal nieuwe sketches en imitaties zoals we die van het Koefnoen-duo kennen, met als insteek: stap in de wereld die musical heet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>