Kijkcijfers zaterdag: The Sing-Off halveert bijna

SBS 6 heeft de mooie score van The Sing-Off niet weten te prolongeren. Vorige week keken er 1,2 miljoen mensen naar het zaterdagavondamusement van de zender, daar bleven er bij de tweede aflevering 669 duizend van over. Minder slecht verging het Weekend Miljonairs; vorige week krap een miljoen kijkers, nu 742 duizend over. Ook RTL 4 en Nederland 1 leverden in qua scores ten opzichte van vorige week, maar scoorden beter dan SBS 6.

Iedereen Is Gek op Jack opende de familieavond van RTL 4 met 1,4 miljoen kijkers, slechts een fractie minder dan vorige week. Weliswaar is de score lager dan de 2 miljoen van de eerste twee afleveringen, voor een comedy is het nog altijd zeer de moeite waard. All You Need Is Love sloot af met krap 1,3 miljoen kijkers, de minst bekeken uitzending van deze serie.

Op Nederland 1 ging De Beste Zangers van Nederland van start, na twee keer de zomer te hebben gevuld van Nederland 3. De serie opende op 1,2 miljoen kijkers, daarmee beter scorend dan Op Zoek Naar Zorro. De score komt overeen met wat André van Duin op het tijdslot presteerde.

Nederland 3 heeft gezinsamusement met Mijn Vader Is de Beste, waar gisteren 279 duizend naar keken. De voorstelling van Plien en Bianca trok later 243 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: RTL eindelijk winnaar met X Factor
- Kijkcijfers zondag: Eredivisie voetbal weer boven 3 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: Sing-Off begint op 1,2 miljoen kijkers

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: The Sing-Off halveert bijna

  1. Martijn

    Alles valt bijna laag uit. Beste zangers was best weer aangenaam om naar te kijken.

      /   Reply  / 
  2. C

    Goede score voor Ik Vertrek!

      /   Reply  / 
  3. Jeroen

    Volgends mij hadden sommige deze kijkcijfer daling voor het programma van SBS al voorspeld..

      /   Reply  / 
    1. rtd

      Tis ook elke week het zelfde… op een gegeven moment hebben de kijkers het kunstje al wel gezien…
      al had ik het kunstje al gezien in de reclameblokken van SBS… dus was er al vrij snel klaar mee.

        /   Reply  / 
  4. Tim

    Herman, was jij niet degene die zei ‘Met The Sing-Off lijkt de zender zijn plekje op de zaterdagavond te hebben herwonnen.’ ?

      /   Reply  / 
  5. Topmodel

    Heb gisteren met een half oog naar de sing off gekeken. Begin vond ik weer des Sbs. Er werd niet afgeteld, maar wel verteld dat heel nederland uitkijkt naar het programma en goede kijkcijfers etc. Toen wilde ik al wegzappen, maar toch ff blijven hangen en gelukkig maar het openings-optreden vond ik echt te gek. Het is een moderne koor en klinkt heel mooi. Daarna gingen de groepen afzonderlijk zingen. Het ging gelukkig sneller dan vorige week, maar veel klonk hetzelfde. Ook zijn de leadzangers/zangeressen niet zo goed (er zijn uitzonderingen) als bijv een voice, x of zelfs popstars. De eerste 2 optredens keek ik aandachtig, de rest dus met een half oog terwijl ik andere dingen aan het doen was.

    Misschien toch het format iets omgooien en bekende artiesten uitnodigen terwijl meerdere groepen voor de “muziek” zorgen. Bij een volgende Singoff wel voor audities gaan en van individuen max 5 groepen maken die het tegen elkaar opnemen in de liveshows.

      /   Reply  / 
  6. joris

    ik ben 5 jaar geleden bewust gestopt met het kijken van SBS, veronica en net5.. ik vind het vandaag de dag nogsteeds heerlijk.. Het zou allemaal spraakmakend zijn maar ik heb niet het idee dat ik iets mis of dat ik niet mee kan praten op mijn werk dus eeuhm?? waarom zou ik kijken

      /   Reply  / 
  7. joris

    overigens, zaterdag komt RTL4 weer met ik hou van holland, SBS kan wel weer inpakken dus..

      /   Reply  / 
  8. Gtstfan!

    Komt ook door het mooie weer..
    Bijna alle programma’s scoren gemiddeld lager.

      /   Reply  / 
  9. willeke

    Zeker te weten dat ik weer Ik hou van Holland ga kijken! Ben benieuwd hoe leuk Guus is. Ben eigenlijk niet echt een fan van hem ofzo. Maar ja we zullen zien..

      /   Reply  / 
  10. willeke

    Het enige wat ik trouwens nog op SBS kijk is Sterrren Dansen op het IJs.

      /   Reply  / 
  11. netrab

    Sing off is mooi geprobeerd maar het wordt teveel van het goede. Weekend miljonairs is de m.i. de mist ingegaan door Jeroen van de Boom in te zetten. Hij is arrogant en nep. Ze hadden toch beter Robert ten Brink kunnen houden. Als ik dat hoofd van Van de Boom zie zet ik hem af.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>