‘The Voice of Holland strikt naast Adele ook Bruno Mars’

De grote finale van The Voice of Holland wordt opgeluisterd door vier grote (inter)nationale sterren, zoveel meldde deze blog eerder deze week al. De naam van Adele was al bekend, nu gonst het ook van de geruchten dat Bruno Mars vrijdag naar de studio in Ede afreist. Zijn komst zou bevestigd zijn op Radio 538. Bruno Mars scoorde in 2010 grote hits met Millionaire en Just the Way You Are.

Welke twee andere acts er komen, is nog niet bekend. Maar ik hoop vurig op Britney Spears en Cheryl Cole – die allebei een nieuw plaatje te pluggen hebben. IJdele hoop? We zullen zien.

In de halve finale gisteren wisten Ben Saunders, Kim de Boer, Pearl Jozefzoon en Leonie Meijer door te dringen tot de laatste liveshow. Eén van hen gaat naar huis met een platencontract en legio andere prijzen. Al zullen er vermoedelijk meerdere kandidaten een platendeal overhouden aan The Voice of Holland.

Zie ook:
- Alle TVOH-berichten
- Finale The Voice of Holland met Ben, Kim, Leonie en Pearl
- Adele in finale The Voice of Holland
- Finalisten TVOH zingen vrijdag single in Resultshow
- Peter van der Hurk: Ben Saunders wint The Voice of Holland

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “‘The Voice of Holland strikt naast Adele ook Bruno Mars’

  1. Joska

    misschien leuk als er een duetje met de deelnemers komt??

      /   Reply  / 
  2. Caitlin

    Wow, Bruno Mars weten te strikken, dan doe je het goed. Ik denk dat hij de artiest is wiens agenda momenteel het meest uitpuilt. Geweldige zanger die liedjes maakt die zo makkelijk blijven hangen. Ik kijk uit naar zijn optreden, maar zeker ook naar het optreden van Adele. Leuk dat eindelijk eens het vele geld dat wordt verdiend met dit soort programma’s, onder andere door sms-inkomsten, wordt uitgegeven aan entertainment van topniveau!

      /   Reply  / 
  3. Mark

    In your dreams, Herman!

    Cheryl & Britney kunnen alleen playbacken, dus die vlieger gaat al niet op. Zie je het al voor je dat ze gaan zingen met een kandidaat.

    Ik zou eerder een Travie McCoy of een Duffy noemen.

      /   Reply  / 
  4. Anoniem

    Dat nummer heet geen ”Millionaire” maar ”Billionaire” ;)

      /   Reply  / 
  5. nick

    Cheryl zou erg leuk zijn. Britney..tja

      /   Reply  / 
  6. MASIS

    Britney Spears? whahahaha in your dreams! Britney geeft al zelden optredens en als ze dat al zou doen dan zou het sowieso niet hier zijn bij TVOH. In NL flopt haar muziek dus dat 1 en ten tweede gaat ze dan eerder naar de UK ofzo. Maar Britney treedt volgende maand waarschijnlijk op tijdens de Grammys. Past meer in haar genre.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>