Adele in finale The Voice of Holland

Elke week is het weer iets om naar uit te kijken: The Voice of Holland. De liveshows zijn misschien niet zo vernieuwend of onderscheidend ten opzichte van andere talentenjachten, ze zijn wel steengoed gemaakt. Morgen de halve finale en volgende week de laatste, de finale. Daarvoor trekt producent Talpa alles uit de kast, naar verluidt komen vier grote (inter)nationale sterren naar de studio. Waaronder Adele, die de hitlijst al weken domineert met Rolling in the Deep. ‘Toevallig’ komt op de dag van de finale ook haar nieuwe cd 21 uit.

Adele liet haar komst zich ontvallen in gesprek met De Pers. Het krantje schrijft: “In april ben je weer in Nederland toch, voor Paradiso? ‘Nee hoor, over twee weken doe ik de finale van The Voice of Holland al!’ Even rondvragen, en ja hoor: Adele is een van de vier grote acts waarmee de finalisten een duet aangaan.”

Leuk! Ben enorm fan van Adele. En de vertolking van Kim de Boer afgelopen vrijdag van Adele was erg sterk. Fingers crossed dat zij met Adele mag zingen in de finale, lijkt mij dat je dan een enigszins serieuze concurrent voor Ben Saunders creëert. Anders is die finale echt niet spannend meer (maar wel nog steeds leuk om naar te kijken hoor).

Bekijk Kim de Boer met Rolling in the Deep:

Zie ook:
- Alle TVOH-berichten
- Finalisten TVOH zingen vrijdag single in Resultshow
- Peter van der Hurk: Ben Saunders wint The Voice of Holland
- Volop geruchten exits The Voice of Holland
- John de Mol: Networks in Amerika vochten om The Voice

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Adele in finale The Voice of Holland

  1. Me

    Als er 4 grote artiesten komen dan zingt ieder finalist met 1 ga ik dan vanuit + nieuwe singles +favoriete liveshow nummer. Ik vind de liveshows wel leuk dat van iedere ronde 1 van iedere Coach afvalt maar het is jammer dan hèt niveau bij de ene coach hoger ligt dan de ander zodat er slechtere doorgaan en goede afvallen. Al vind ik dat alleen Jeroen nog maar 1 niet zo goede overheeft. Dat niveau was eigenlijk lager dan de rest van de andere coaches (op leonie en raffaella na)

      /   Reply  / 
  2. rtd

    het is zowiso belachelijk dat er bij de auditie al geroepen werdt: BEN IS DE WINNAAR… en het is ook doorzichtig dat Dean in popstars ook de enige man is met 3 vrouwen… Dan zullen Dean en Ben ook wel samen in een finale staan… En wat een toeval zullen ze beide winnen…

    Doorgestoken kaart!!

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Grote internationele sterren… hmmm vast Christina Aguilera om Express yourself/film te promoten… Adele dus. En miss Robbie Williams en Rihanna

      /   Reply  / 
    1. Mark

      LOL, als die artiesten komen eet ik mijn schoen op.

      Ik heb wel een andere naam gehoord: Bruno Mars!

        /   Reply  / 
    2. Mark

      Ik heb het even nagevraagd, en het klopt: Bruno Mars is bevestigt.

        /   Reply  / 
    3. Timo

      Christina Aguilera was ook geweldig goed bij de finale van The X Factor UK. Dus zou geweldig zijn als ze in de show komt optreden.

      Bruno Mars is ook erg goed. Ik heb hem helaas maar 1x live gehoord bij The Ellen Degeneres Show, maar als zowel Bruno als Adele in ieder geval zijn gestrikt voor de finale dan wordt er flink met geld gesmeten voor de finale door Talpa/RTL.

        /   Reply  / 
  4. Hanneke

    Lijkt me ook een grote kans dat Bruno Mars komt idd. Op 20-1 is hij bij 538… Grote kans dus!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: ‘The Voice of Holland strikt naast Adele ook Bruno Mars’ | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>