Video: Eerste promo X Factor 2011

Terwijl de halve finale van The Voice of Holland nog moet plaatsvinden, is RTL begonnen met het publiek lekker maken voor X Factor. Vanaf 28 januari ligt de strijd om de kijker op vrijdag weer volledig open en natuurlijk hoopt RTL de bijna 3 miljoen kijkers van The Voice vast te houden als X Factor begint. De talentenjacht is dit jaar uit de vergaderzalen van hotels gegaan om de eerste audities met publiek af te nemen in de HMH. De eerste beelden zijn nu te zien in een dikke promo.

Nu ben ik echt een groot liefhebber van het genre auditieshows. En X Factor 2011 ziet er in deze 50 seconden meer dan prima uit. En toch had ik het niet erg gevonden als we even een adempauze hadden gekregen qua talentenjachten.

X Factor moet het straks opnemen tegen hitserie Flikken Maastricht en de comeback van Sterren Dansen op het IJs.

Bekijk de promo:

Zie ook:
- X Factor 2011 met wereldhit-zanger Sebastiaan Westerhout
- Eerste audities X Factor in Heineken Music Hall
- Sterren Dansen op het IJs begint gelijktijdig met X Factor

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Video: Eerste promo X Factor 2011

  1. Martijn

    Kan me daar helemaal in vinden. Ben ook een groot liefhebber, maar wat mij betreft had het ook wel even een half jaartje van de buis gemogen.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Die jongen die na de closeup van Eric komt, was ZO goed. Niet normaal. Hele vette promo dit… ik hoop echt dat X Factor wint, maar ik denk Flikken Maastricht….

      /   Reply  / 
  3. Steffan

    Heb er zin in!

      /   Reply  / 
  4. me

    ik denk dat dit ook een ander soort publiek trekt. the voice is echt voor jong en oud en xfactor vind ik toch meer voor een jonger publiek.

      /   Reply  / 
  5. Tim

    De enige vraag die momenteel telt is, of er genoeg ‘boeiende’ talenten zijn. Door het overaanbod aan talentenjachten moet je echt goede talenten in huis hebben om een kans te maken.

      /   Reply  / 
  6. gorr

    Dit gaat natuurlijk weer een knaller worden.
    Opnieuw opgepimpt, nog gelikter. Totaal anders dan The Voice, dus dat gaat wel goed komen. Wel beetje jammer dat het wederom Wendy en martijn zijn. Robert ten Brink had van mij ook gemogen. Talent genoeg! Ik was bij een van de auditierondes, Dat zit wel goed.

      /   Reply  / 
  7. alexensche

    wat een bull dat het er weer is afgehaald jammer !!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>