Peter van der Hurk: Ben Saunders wint The Voice of Holland

Vaste prik in Life4You: rond de jaarwisseling een voorspelling voor het nieuwe jaar door Peter van der Hurk, die doorbrak via Het Zesde Zintuig. Carlo Boszhard en Irene Moors informeerden natuurlijk naar het verdere verloop van The Voice of Holland. De voorspelling van Peter is misschien niet heel verrassend, maar hij denkt dat Ben Saunders de talentenjacht zal winnen. Verder staan Kim de Boer, Jennifer Ewbank en Leonie Meijer in de finale van The Voice of Holland, voorspelt Van der Hurk.

Aanstaande vrijdag is de halve finale, waarbij elke coach nog één talent moet laten afvallen. In Life4You van aanstaande zondag komen dan de vier finalisten met hun coaches langs èn John de Mol, die ongetwijfeld iets gaat vertellen over The Voice of America. In Life4You zijn elke zondag al de afvallers uit de liveshows langsgekomen voor een interviewtje.

Zie ook:
- Alle TVOH-berichten
- Volop geruchten exits The Voice of Holland
- John de Mol: Networks in Amerika vochten om The Voice
- TVOH: Johnny Rosenberg wilde geen duet met James Blunt
- Verrassende ontknoping TVOH: Johnny en Joan exit

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Peter van der Hurk: Ben Saunders wint The Voice of Holland

  1. Robin

    Iew.. geen Jennifer id finale, ben je gek dat moet Pearl zijn joh!

      /   Reply  / 
  2. Patrick

    Bepaald de coach zijn finalist, of doet het publiek dit?
    Enige manier waarop ik iemand anders als Ben zie winnen is wanneer Van Velzen voor Esther kiest.

      /   Reply  / 
  3. Casper

    Deze voorspelling kan je vergelijken met de voorspelling:
    Willem-Alexander wordt onze nieuwe koning en Maxima zijn koningin.

    Oftewel, iedereen weet het al, daar hoef je geen helderziende/oplichter voor te zijn.

      /   Reply  / 
    1. Joop

      Inderdaad, en deze zomer zullen we minstens 1 dag 30+ graden hebben. Oja, en een jonge BN’er gaat dit jaar dood.

        /   Reply  / 
  4. Wp

    Deze man is typisch het geval van iemand die gewoon uitgaat van het logische ;) Want hij vertelde gister vooral heel veel dingen die we al wisten.

      /   Reply  / 
  5. ruben

    Ben Saunders kan zeker de winnaar worden. Moet-ie alleen wel stoppen met die saaie, jankerige Joe Cocker soul-shit, en weer rock gaan zingen. Dat past ‘m veel beter!

      /   Reply  / 
  6. Geen winnaaar

    Iedereen dacht dat Connie Talbot in 2007 zou winnen en Susan Boyle in 2009 bij BGT. Zij stonden bij de bookmakers en de voorspellers torenhoog favoriet, maar zij werden toch tweede. Van de winnaar uit 2009 ‘Diversity’ hoor je niet veel meer, maar van Susan Boyle wel. Ook Paul Potts de winnaar van 2007 is niet zo wereldberoemd geworden en minder albums gemaakt als Connie Talbot die tweede werd. (toen ze pas 6 jaar oud was en nu 10 is en nog gewoon naar school gaat)
    Dus winnen is niet altijd een optie voor succes, want van hoeveel winnaars en semi-winnaars in de jaren hoor je nu nog wat? Jamai, Jim, Marco, Gerard, nou dan heb je het zo’n beetje wel gehad.

      /   Reply  / 
    1. Geertje

      600 milioen kijkers in China las ik op internet bij Connie Talbot.
      En dan komen ze hier aankakken met 1.6 milioen kijkers, als ze tenminste een beetje geluk hebben dan.
      600 miljoen chinesen, als je er 15 naast elkaar zet en op elke meter er achter weer zo’n rij, vormen zij een colone rondom de hele aarde. Of je zet ze op elkaar, kunnen er 4 stapels de maan aanraken. Tja, dat zijn pas kijkersaantallen.

        /   Reply  / 
      1. Richard

        jaja, je moet niet alles geloven wat je leest.

          /   Reply  / 
        1. Geertje

          Ja ik geloof er ook geen barst van van wat ik lees over jouw commentaar!

            /   Reply  / 
  7. Nicole

    Mensen die Susan Boyle erbij halen. Vergeet even dat we in nederland leven he. We zijn al zovaak bedonderd met die uitslagen van talentenjachten.

    Het is trouwens al vanaf uitzending 1 bekend wie gaat winnen. Daar hoef je geen Peter vd Hurk voor te heten. Ik hoor die Ben Saunders elke dag wel 5 keer voorbijkomen op de radio man. Dat is toch niet eerlijke meer!!! Rtl moet het volgend jaar echt anders aanpakken. Niet 1 persoon de hele tijd in de promotie gooien! Elke keer weer die kop van Ben Saunders vooraan! Ze doen er alles aan om hem te laten winnen en mocht ie toch niet genoeg stemmen hebben dan zorgen ze er zelf wel voor dat ie wint. Controle is er toch niet wnat die zogenaamde notaris is gewoon iemand van de productie! Die Ben is door Rtl zelf helemaal gehyped! Heel Nederland weet al dat hij gaat winnen en ze doen zelf net alsof het nog spannend is ook. IK kan die kop van Ben ondertussen niet meer zien. Ik vind het erg sneu voor de andere kandidaten. Die weten zelf ook al dat ze vanaf uitzending 1 er voor spek en bonen bij lopen en totaal geen kans maken. Zij worden niet gedraaid op de radio. Ben nu al voordat de serie ten einde is. Hoe FAKE wil je het hebben!

      /   Reply  / 
    1. Geertje

      Helemaal mee eens. Het is net als in Engeland, het gaat om commerciele aspecten en daar moet alles voor wijken. Ben is een appart type dus commercieel interressant, net als Paul Potts en Susan Boyle. Pual Potts hebben ze zelfs laten winnen ondanks dat dat kleine meisje veruit favoriet was. Maar aan een 6-jarige kun je nou eenmaal niet zoveel verdienen dachten ze en daarom hebben ze haar tweede laten worden. Daardoor kreg die Paul potts dus het contract van een millioen pond. Maar men vergiste zich in dit 1 meter grootte meisje, dat op eigen kracht een werelwijd fenomeen werd. Terwijl Paul Potts en Susan Boyle in Engeland vollop gepromoot werd door de grootste muziekbazen ter wereld Simon Cowell etc. veroverde dit kleine meisje binnen een jaar de hele wereld en werd één van de grootste sterren van dat en dit moment, met wereldrecords en nr-1 hits in Amerika en Asie. Tot haar fans behoren o.a. Oprah, Ellen de Generes, George Klooney, en vele staatshoofden en regeringsleiders, waaronder ook Barac Obama. In Amerika was zij de amasadeur voor de Amerikaanse Marine Charuty ‘Toys for Tots’ en haalde zij het record van 270 milioen dollar op. En ze was toen pas 8 jaar. Connie Talbot werd speciaal naar Korea gehaald om daar de G20 (worldleaders conference and concert) te openen met een lied. Ze gaat nu voor de tweede keer naar China gehaald als enige en speciale gast voor een tv-gale van het chinese nieuw jaar.
      Sorry dat ik me zo uitgebreid laat gaan hier, maar ik heb me even ingelezen op internet wat betreft talentenjachten en de winnaars, dus ik kwam vanzelf op dit werelwijde fenomeen.
      9 jaar oud en de G20 openen, ik zie Ben dit nog niet zo gauw zien doen.
      http://www.youtube.com/watch?v=2psD_Weng4A

        /   Reply  / 
      1. BLENDER

        Ook al heb ik nog nooit van haar gehoord, heb ik wel te doen met haar. Lekkere jeugd heb je dan… Kinderen moeten gewoon lekker kind zijn, met poppen spelen en met vriendjes en vriendinnetjes spelen. Heb je daar wel eens aan gedacht?! En dan het nog gek vinden als ze later in de pubertijd helemaal los gaan. Drank en drugsverslaafd zijn… etc. Net zoals al die disneysterretjes van tegenwoordig. Lekkere ouders ook. Geld verdienen over de rug van je eigen dochter! Waar gaat het heen met de wereld…

          /   Reply  / 
        1. Miep

          Wat ben jij een idioot zeg met je vooroordelen. Ga eerst maar eens een studie van haar maken GEK!

            /   Reply  / 
  8. Leona

    Wat zegt Paul de octopus?

      /   Reply  / 
    1. Octopikkie

      Paul de Octupus zei, ‘T V O H’ (The Vis Of Holland0
      Zo.. en nu eerst een mossel, anders voorspel ik niks meer!!!!!!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>