Linda de Mol Omroepvrouw van het Jaar 2009

Het afgelopen jaar was al een fantastisch jaar voor Linda de Mol en ze heeft het vandaag in stijl kunnen afsluiten. De Mol is namelijk uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar 2009 en volgt daarmee SBS 6-programmabaas Tina Nijkamp op. Linda bij uitreiker Broadcast Magazine: “Het is de oogst van 25 jaar heel hard werken, je omringen met de juiste mensen, ervaring opdoen, een paar keer flink op je bek gaan, daarvan leren en weer opkrabbelen.”

Ze vervolgt: “Omroepvrouw van het Jaar, daar had ik echt geen moment rekening mee gehouden. Leuk is het wel! Ik was even bang dat 2010 professioneel dan wel een rampjaar zou worden, want de ene prijs was nog niet binnen of het volgende succes diende zich alweer aan. Op dat soort momenten bekruipt me de angst dat het alleen nog maar minder kan gaan… Maar 2009 was een jaar met een gouden randje, zowel privé als professioneel. De puzzel viel in elkaar. Deze verkiezing is een fantastische manier om 2010 in te gaan.”

Het is de derde keer dat een vrouw de verkiezing van Omroepman (m/v) van het Jaar wint. Uit het juryrapport: “Met Postcode Loterij Miljoenenjacht, Gooische Vrouwen, het filmuitstapje Terug naar de kust en Ik Hou Van Holland bewees Linda de Mol in 2009 eens te meer hoe veelzijdig ze is. Ze rust niet op haar lauweren; Linda toont lef, durft te vernieuwen en op haar gezicht te gaan. Juist omdat ze risico neemt en steeds beter weet wat ze wil, komt haar natuurtalent tot volle wasdom. Omdat ze zich op de werkvloer laat omringen door vakmensen die ze volledig vertrouwt, excelleert ze in een zorgvuldig zelf gekozen (hoofd)rol.”

Zie ook:
- Ik Hou van Holland bij 10 populairste tv-spelletjes wereldwijd
- Voorspelling: Dit gebeurt er in 2010 in Hilversum
- Broer John: Geheim Linda de Mol is haar neus
- Tina Nijkamp uitgeroepen tot Omroepman (m/v) van het Jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Linda de Mol Omroepvrouw van het Jaar 2009

  1. stef

    ze verdient het echt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>