Patty Brard op paranormale les voor De Nieuwe Uri Geller

Patty Brard laat haar zesde zintuig verder ontwikkelen voor De Nieuwe Uri Geller. Dat heeft ze zondag verteld in Life4You met Carlo en Irene. Patty zal enkele weken naar een Britse school gaan waar les wordt gegeven in zesde zintuigen, paranormale zaken en mentalisme. Wie de opleiding volgt, zou al binnen enkele weken bijvoorbeeld kunnen handlezen. De lessen maken deel uit van het voortraject naar de liveshows, waarin ook audities worden gehouden voor nieuwe kandidaten.

Iedereen die denkt mentalist, illusionist, goochelaar of paranormaal te zijn, kan zich hiervoor opgeven. Een jury met daarin in elk geval Patty Brard en Hayashi oordelen over de talenten. Een aantal van hen komt in de liveshows terecht zoals we deze kennen uit de eerste twee seizoenen.

Brard zegt nog na te denken over haar deelname in die liveshows. Bij de vorige series was ze geregeld het haasje met ogenschijnlijk levensgevaarlijkse acts met komkommers en zwaarden. Het derde seizoen is vermoedelijk vanaf half februari te zien op SBS 6.

Zie ook:
- SBS 6 innoveert format De Nieuwe Uri Geller
- Ook Patty Brard blijft bij SBS 6; nieuw contract
- Finale De Nieuwe Uri Geller scoort als een dolle
- De Nieuwe Uri Geller is niet The Mask, wel Yelle
- Hayashi is The Mask!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Patty Brard op paranormale les voor De Nieuwe Uri Geller

  1. D

    Als er iemand is die per direct van de TV af moet..
    Je raad het al..

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Ach, dat is voor dit programma in ieder geval niet nodig. Het zijn goocheltrucs en illusies die door vele artiesten wereldwijd zijn gedaan. Op zich is er niets mis mee, maar de kul dat er maar steeds over mentalisme wordt gesproken. Belachelijk. Uri kan zijn zakken weer vullen door in verschillende landen hetzelfde commentaar te geven op dezelfde acts die worden rondgevlogen. De ene keer is hij verbaasd en verbolgen terwijl dezelfde act in Duitsland zijn respect kreeg.

    Als laatste: Mag Patty Brard ajb van de buis???

      /   Reply  / 
  3. dion

    Zolang Patty nog voor goede kijkcijfers kan zorgen gaat ze niet van de buis.
    Jammer voor jou, en leuk voor andere mensen

    En,als je haar niet mag dan kijk je toch niet?
    ik begrijp die idiote opmerkingen nooit.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Beau van Erven Dorens neemt De Nieuwe Uri Geller over | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>