Ongeplande zwangerschap in Verborgen Gebreken

Hulde voor het tweede seizoen van Verborgen Gebreken. Waar bij de vorige serie de suspense over de moordenaar van rustend makelaar Rademakers me elke week aan de serie bond, zijn het dit keer de hoofdpersonen en intriges die genoeg boeien. Joep die na zijn vrijgezellenavond in bed beland met Puck, de zus van aanstaande Noor. Verborgen Gebreken heeft helemaal geen ingewikkeld misdaadverhaal nodig om spannend te zijn – al broeit er op dat gebied wel wat met al die curieuze vastgoedprojecten die ze aannemen. Anyway; vanavond een nieuwe plotwending in een nieuwe aflevering Verborgen Gebreken.

Want net nu de zusjes Puck en Noor het min of meer hebben bijgelegd, blijkt Puck zwanger te zijn. Ze weet alleen niet precies van wie; de vrijgezelle Puck houdt wel van avontuurtjes en one night stands, Joep was slechts één van de velen.

Net 5 meldt in zijn persbericht met spoilers: “Puck en Michael hebben na veel gedraai eindelijk voor elkaar gekozen, wat Puck dolgelukkig maakt. Maar langzaam maar zeker dient zich een nieuw probleem aan: ze is al een week over tijd en ’s morgens misselijk. Voor de zekerheid brengt Puck toch maar even een bezoekje aan de huisarts. Na een zwangerschapstest is er geen twijfel meer mogelijk: ze is in verwachting. Door de vele one night stands die ze gehad heeft, is het echter niet duidelijk wie de vader is…

De trouwdatum van Noor en Joep nadert intussen snel, maar Noor is Joeps nacht met haar zus Puck nog niet vergeten. Noor begint over alles te twijfelen, wat weer verwarring zaait bij Joep. Tussen Bram en Alexandra lijkt alles wel goed te zitten. Ze gedragen zich als verliefde pubers en willen zelfs gaan samenwonen. Dan krijgt Alexandra hét perfecte huis voor hen tweeën in de verkoop. Wat nu? Zonder met Bram te overleggen, liegt ze tegen een serieuze gegadigde dat er al een bod is gedaan, maar is Bram wel net zo enthousiast over de woning?”

Verborgen Gebreken, 21.25 uur, Net 5

Zie ook:
- Vreemdgaan legt bom onder seizoen 2 Verborgen Gebreken
- Minder eigen drama en meer reality op Net 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ongeplande zwangerschap in Verborgen Gebreken

  1. michel

    Topserie!

      /   Reply  / 
  2. mark

    fantastische serie !!!!!!!!!!!!!! zouden veeeeeeeel meer mensen naar moeten kijken !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>