Talpa Fictie maakt nieuwe dramaserie voor Net 5

Aanstaande maandag begint het derde seizoen van Verborgen Gebreken op Net 5. Het is de laatst overgebleven dramaserie van de zender, nu S1ngle en De Co-Assistent zijn afgerond. Maar achter de schermen wordt een nieuwe dramaserie voorbereid. Net 5 heeft hiervoor Talpa Fictie als producent in de arm genomen. Will Koopman zal de nog titelloze serie regisseren, zij tekende eerder voor Gooische Vrouwen, Vrouwenvleugel en Baantjer.

Zenderbaas Alphons Martens vertelt aan Zappen.blog.nl dat de nieuwe serie anders zal worden dan andere Net 5-series. “We staan bekend om light drama. Verborgen Gebreken is dat al minder. Maar ik heb nu gevraagd om het drama groter neer te zetten. Qua sfeer zal het ergens tussen drama en thriller zitten.”

Op dit moment wordt de cast voor de serie voltooid. Het is dan de bedoeling om in het najaar de nieuwe serie te lanceren.

Zie ook:
- Johnny de Mol en Jelka van Houten in Verborgen Gebreken
- Doekt valt voor Net 5-series Floor Faber en S1ngle
- Doek gevallen voor Net 5-serie De Co-Assistent
- Alphons Martens: Er moet weer over Net 5 geluld worden

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Talpa Fictie maakt nieuwe dramaserie voor Net 5

  1. jan

    Met Wil Koopman kan dat best wel een succes worden. Maar even offtopic; Waarom vandaag geen bericht over Secret Story, Herman? Heeft toch niets met de tegenvallende kijkcijfers te maken, hoop ik? Je bent immers onafhankelijk, toch? Wel opvallend dat je de afgelopen dagen niet uitgeschreven raakte over die grootse project en het nu ze het zwaar hebben, laat afweten.

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Jan, ga lekker naar mediacourant, daar zijn de artikelen en reacties voor jou: afhankelijk en pro RTL. Op deze site worden RTL en SBS niet voorgetrokken. Ook de mensen die op deze site reageren zijn iets kritischer dan op mediacourant.

        /   Reply  / 
    2. Alex

      hi zure jan

        /   Reply  / 
  2. Martijn

    Wat een gezeur allemaal de laatste dagen over de berichten die Herman Plaatst. Dit is toch zowel goed voor Herman als voor net5. Herman krijgt steeds een primeur van de programmadirecteur en hij krijgt er op zijn beurt publiciteit voor terug. Prima deal toch!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>