Johnny de Mol reist met Patty, Lieke, René, Dennis en Laura

Het vierde seizoen van Waar Is De Mol? is dit najaar te zien bij Veronica. Johnny de Mol nodigde opnieuw een aantal bekende Nederlanders uit om met hem op reis te gaan. In het nieuwe seizoen hebben daarvoor Patty Brard, Lieke van Lexmond, René Froger, Dennis Weening en Laura Jansen toegehapt.

Samen met Patty Brard reist Johnny af naar West-Papoea, waar de presentatrice voor het eerst weer voet zet op haar geboortegrond. Met René Froger brengt de presentator een bezoek aan Engeland, het land waar zijn overleden vader zoveel mee had. Deze reis heeft voor René een grote emotionele betekenis. Lieke van Lexmond wordt door Johnny meegenomen naar Botswana waar hij een grote wens van haar in vervulling laat gaan.

Dennis Weening koos Canada als bestemming. Aldaar vertelt hij over zijn jeugd als Jehova-getuige en hoe hij dit geloof uiteindelijk de rug toe heeft gekeerd. Volgens Johnny is dit een zeer emotioneel gesprek geworden.

Zie ook:
- Johnny de Mol op reis met Beau, Jeroen, Frederique, Peter R. en Frans
- Johnny de Mol trouwt Hans Klok in nieuwe reeks Waar is de Mol?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Johnny de Mol reist met Patty, Lieke, René, Dennis en Laura

  1. thom

    Leuk ik kan niet wachten tot het 4e seizoen van johnny de mol van waar is de mol?! komend Najaar Van start gaat bij veronica en ik kijk ook enorm uit naar zijn nieuwe TV spelShow Bead De mol! Dat is overigens ook vanaf komend najaar tezien bij veronica

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>