Waar Is De Mol? Johnny met Patty Brard in West-Papoea

De grote trekker van Veronica is toch wel Johnny de Mol. Welk programma hij presenteert, het trekt kijkers. Of dat ook gaat gebeuren in Beat De Mol is nog de vraag, goede kijkcijfers bij het vierde seizoen van Waar Is De Mol? lijken gegarandeerd. In deze serie gaat Johnny onder andere op reis met Bridget Maasland, Lieke van Lexmond, Dennis Weening, Laura Janssen, Danny de Munk en René Froger. Maar in de eerste aflevering is Patty Brard zijn metgezel.

Toen Johnny aan Patty vroeg waar ze het liefst heen zou willen reizen, was de keuze snel gemaakt: West-Papoea. De presentatrice is geboren in Indonesië en heeft daar haar jeugd doorgebracht. Bijna 45 jaar geleden vertrok ze halsoverkop met haar familie. Patty heeft het altijd jammer gevonden dat ze weinig jeugdherinneringen heeft van haar geboorteland en dus keert ze in Waar is de Mol? voor het eerst terug.

Het startpunt van het avontuur is de plaats waar Patty 45 jaar geleden West-Papoea verliet: het eiland Biak. Hier maken Patty en Johnny indrukwekkende momenten mee en ontdekken ze de ‘bijzondere’ lokale keuken. In Manokwari gaan Johnny en Patty op zoek naar haar oude huis en school en in het nabijgelegen kerkje herdenkt Patty haar overleden broertje. Maar er zijn ook plekken waar Patty nog niet is geweest, zoals het Papoea-gebied Wamena. Voor Patty gaat er een wens in vervulling wanneer ze samen met Johnny een traditionele Papoeastam bezoekt.

Waar Is De Mol, 21.30 uur, Veronica

Zie ook:
- Johnny de Mol reist met Patty, Lieke, René, Dennis en Laura
- Johnny de Mol op reis met Beau, Jeroen, Frederique, Peter R. en Frans
- Johnny de Mol trouwt Hans Klok in nieuwe reeks Waar is de Mol?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Waar Is De Mol? Johnny met Patty Brard in West-Papoea

  1. sleurhutje

    Patty is zo leuk ze heeft een goed karakter is eerlijk niet nep
    Daar kan Linda de Mol nog wat van leren

      /   Reply  / 
    1. Daan

      Haha, ik neem aan dat je dit sarcastisch bedoelt?! Als er 1 figuur volledig nep is is het Patty wel. Kijk hiervoor alleen maar die gespeelde verbazing en angst bij de show van Uri.

        /   Reply  / 
  2. Martijn

    Erg leuk programma. Ga d´r vanavond eens goed voor zitten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>