Leo van der Goot ‘denkt mee’ bij najaarsprogrammering SBS

SBS 6, Veronica en Net 5 hebben Leo van der Goot ingehuurd om mee te denken over de najaarsprogrammering. Dat gerucht bevestigt het tv-bedrijf vandaag in het AD. “Ik help de directie om de zender op te bouwen”, vertelt Van der Goot, die van 1998 tot en met 2005 af en aan bij RTL programmadirecteur was.

Van der Goot werkt nu bij Talpa, de nieuwe mede-eigenaar van SBS. Maar zijn werkzaamheden bij SBS zijn niet door Talpa ingegeven. “Ik ben ingehuurd door SBS.”

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Leo van der Goot ‘denkt mee’ bij najaarsprogrammering SBS

  1. Sandra

    Quote Leo van der Goot: “Ik help de directie om de zender op te bouwen”.

    Vertaling: De boel is zo gesloopt door het huidige management dat ik helemaal vanaf de grond moet beginnen om te proberen er weer iets van de maken.

    Zou Leo van der Goot al een tweede seizoen van Secret Story hebben besteld? Dat gaf Net5 het laatste zetje de afgrond in. Wat een bagger televisie op wat vroeger zo’n mooie zender was.

      /   Reply  / 
    1. Zo

      Vertaling op vertaling: Leo gaat van sbs, rtl 6 maken

        /   Reply  / 
  2. Anonymous

    Er lijkt meer aan de hand bij SBS. Het kantoor van Pascal van Meerten, de programmaleider van SBS6, was al geruime tijd onbemand. Voordat Pascal van Meerten daar inkwam, zat Tina Nijkamp daar. Inmiddels is Tina Nijkamp weer terug in haar oude kantoor. Ze moest haar kantoor in het directie gedeelte verlaten en zit nu weer op de Programma Afdeling. Ze zullen Leo van der Goot wel in haar oude directie kantoor neerzetten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>